Στα ημιτελικά της Πάφου Κουκούλη, Μαργαρίτη, Παγώνης και Χαιρόπουλος

 
Στα ημιτελικά της Πάφου Κουκούλη, Μαργαρίτη, Παγώνης και Χαιρόπουλος
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 18:22

Στα ημιτελικά της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe στα 14άρια συνεχίζουν οι Διόνη Κουκούλη, Δανάη Μαργαρίτη, Ραφαήλ Παγώνης και Θάνος Χαιρόπουλος, ενώ η Κουκούλη προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού.

Και τους δυο τίτλους συνεχίζει να διεκδικεί στο Aphrodite Hills G3 U14 η Διόνη Κουκούλη, η οποία κέρδισε στον σημερινό προημιτελικό του μονού την προερχόμενη από τα προκριματικά Ολλανδέζα Daphne Franssen με 6-3, 1-6, 6-1.

Στα ημιτελικά του μονού κοριτσιών μπήκε και η Δανάη Μαργαρίτη, η οποία απέκλεισε την Κύπρια Χρύσα Τιτοπούλου, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Στο διπλό, η Κουκούλη παίζει μαζί με την Κύπρια Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού, με την οποία μοιράζονται το Νο.1 του ταμπλό. Σήμερα κέρδισαν για τα ημιτελικά τις Νο.3 του ταμπλό, Maryia Magro και Maja Sobiesiak με 6-2, 7-5 και μπήκαν στον τελικό.

Στο τουρνουά των αγοριών, ο Παγώνης συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο του, κερδίζοντας στα προημιτελικά σήμερα τον Κύπριο Αντρέα Κωνσταντίνου με 6-0, 6-2.

Στους "4" πέρασε και ο Θάνος Χαιρόπουλος, ο οποίος απέκλεισε το Νο.7 του ταμπλό, Olivier Krupa, με 5-7, 6-1, 6-4.

Στο διπλό Χαιρόπουλος και Παγώνης έπαιξαν μαζί, αλλά δεν τα κατάφεραν στα ημιτελικά σήμερα, γνωρίζοντας την ήττα από τους Νο.2 του ταμπλό, Bekir Devran Esendagli και Krupa με 6-4, 6-1.

Αύριο, Παπακυριακού και Κουκούλη θα παίξουν με τις Daphne Franssen και Fin Gybels για τον τελικό του διπλού κοριτσιών. Στα μονά, είναι πιθανό να έχουμε ελληνικούς τελικούς και στα δυο ταμπλό.

Στα κορίτσια, η Κουκούλη θα αντιμετωπίσει την κορυφαία του ταμπλό και συμπαίκτριά της, Παπακυριακού, ενώ η Μαργαρίτη θα παίξει με τη Νο.3 του ταμπλό, Lilly Marie Greinert.

Στα αγόρια, ο Παγώνης θα αντιμετωπίσει στον έναν ημιτελικό τον Κύπριο Άθω Καρακατσιάνη, ενώ στον άλλον ο Χαιρόπουλος θα παίξει με τον επίσης Κύπριο Μιχάλη Γενεθλίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots