Διπλοί τελικοί για Παναγιωτίδου και Παγώνη στο Ηράκλειο

 
Διπλοί τελικοί για Παναγιωτίδου και Παγώνη στο Ηράκλειο
tn team Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 16:03

Η Λυδία Παναγιωτίδου και ο Ραφαήλ Παγώνης προκρίθηκαν στους τελικούς μονών και διπλών στο Tennis Europe τουρνουά του Ηράκλειο ΟΑΑ στην Κρήτη. Καλή προσπάθεια από τον Αλέξανδρο Αυγέρη, που ήταν ημιφιναλίστ σε μονά και διπλά.

Η Παναγιωτίδου, η οποία είναι στο Νο.1 των ταμπλό σε μονά και διπλά, κέρδισε στα ημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe την Ισραηλινή Ofir Manhard με 6-0, 6-4, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία της στο τουρνουά.

Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Ekaterina Dotsenko, Νο.4 στο ταμπλό.

Στον τελικό του μονού αγοριών προκρίθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης, Νο.2 στο ταμπλό, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα game από τον Ολλανδό Rogier Verbeet (Νο.4 ταμπλό), παίρνοντας τη νίκη με 6-0, 6-0.

Πολύ καλή η προσπάθεια του Αλέξανδρου Αυγέρη, που προηγήθηκε με σετ και πλησίασε σε μια μεγάλη νίκη εις βάρος του Βούλγαρου Georgi Georgiev, No.1 στο ταμπλό, όμως τελικά ηττήθηκε με 2-6, 6-1, 6-2.

Στο διπλό των κοριτσιών η Λυδία Παναγιωτίδου και η Κωνσταντίνα Βολονάκη κέρδισαν τις Artna Atabaeva και Ekaterina Dotsenko με 6-3, 7-6 (4) και μπήκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ofir Manhard και Alexandra Volobueva. Οι τελευταίες επικράτησαν της Βασιλείας Αγουρίδα και της Valerie Hafstrom με 6-0, 6-1.

Στον τελικό του διπλού αγοριών θα παίξουν ο Παγώνης και ο Θάνος Χαιρόπουλος, που μετά από ωραίο και γεμάτο παιχνίδι πήραν τη νίκη απέναντι στους Τζέρι Κουτσογιώργο και Γιάννη Μοτσάκο με 3-6, 6-4, 10-6. Στον άλλον ημιτελικό οι Ιταλοί Alessandro Arcangeli και Matteo Campana επικράτησαν των Αλέξανδρου Αυγέρη και Βασίλη Λυκουρέση με 4-6, 6-2, 10-4.

Αύριο οι τελικοί των μονών θα αρχίσουν παράλληλα στις 9 το πρωί, ενώ στις 11:30 θα ξεκινήσουν οι τελικοί των διπλών.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots