IMG Future Stars: 2η θέση για τον Παγώνη (vid)

 
IMG Future Stars: 2η θέση για τον Παγώνη (vid)
tn team Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 14:11

Ο Ραφαήλ Παγώνης σημείωσε μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά IMG Feuture Stars, φτάνοντας έως τον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Εκεί, ο νεαρός τενίστας, δε κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Evan Giurescu, κατακτώντας τη σπουδαία 2η θέση.

Ακόμα μια σπουδαία διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο TATOΪ Club σε συνεργασία με την Tennis Europe και την IMG. Στον σημερινό τελικό ο Παγώνης έπεσε στη μάχη αντιμετωπίζοντας τον Γάλλο Evan Giurescu, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-2.

 

Η πορεία του Παγώνη ήταν εξαιρετική. Αγωνίστηκε σε 4 αγώνες, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες, κατά σειρά απέναντι στους Kyle Wan (6-0, 6-2), Jaime Alcaraz (4-6, 6-0, 6-0), Thomas Grevoul (6-4, 6-2) και Berdin (6-2, 1-6, 7-5), μέχρι την τελική αναμέτρηση.

Αυτή είναι η 2η διαδοχική χρονιά που συμμετέχει ο Ραφαήλ στην διοργάνωση. Πέρυσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά. 

Στον τελικό των κοριτσιών που ολοκληρώθηκε νωρίτερα, η νεαρή Hong Yeri από την Κορέα επικράτησε της Lu Jiayi, με 6-4, 6-1.

Να σημειωθεί πως οι νικητές στα ταμπλό των τουρνουά (αγόρια/κορίτσια) θα συμμετάσχουν με wild card στο διεθνώς τουρνουά Eddie Herr International Junior Championship, για παιδιά ηλικίας έως και 14 ετών, που θα διεξαχθεί στην ακαδημία IMG στην Florida και πιο συγκεκριμένα στη πόλη Breadenton.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots