Έναρξη εγγραφών στο ΟΠΑΠ Unitennis 12

 
Έναρξη εγγραφών στο ΟΠΑΠ Unitennis 12
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 - 19:36

Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές αθλητικές διοργανώσεις, το Unileague, ενώνει τις δυνάμεις του με τον ΟΠΑΠ, την κορυφαία ελληνική εταιρία που αγκαλιάζει τον εγχώριο αθλητισμό σε μια συνεργασία που έρχεται να δείξει πως παρά τις συνέπειες της Πανδημίας, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνεχίζει να αναπνέει και… να ονειρεύεται!

Το ΟΠΑΠ Unitennis 12 ξεκινάει και πάλι τις εγγραφές το οποίο επανέρχεται δυναμικά για πρώτη φορά μετά το 2020. Και ας μην ξεχνάμε πως η δωροθεσία είναι πάντα ένα από τα δυνατά όπλα της διοργάνωσης που επιφυλάσσει πλούσια και δυνατά δώρα για τους διακριθέντες κάθε χρόνο από τους χορηγούς της.

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 15 Ιουνίου (Τετ'αρτη) στο 12ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, ΟΠΑΠ Unitennis Athens Open 2022. Πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να αναζητήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 9515730 και 693 6030100 ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://info472976.wixsite.com/unileague-unitennis

Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι: Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών, Διπλό Μικτό.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Δάσος Χαϊδαρίου και στην ΧΑΝ Κηφισιάς, σε σκληρές επιφάνειες. Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει την εγκατάσταση που επιθυμεί.

Διάρκεια τουρνουά: 16 Ιουνίου - 3 Ιουλίου.

H BABOLAT αποτελεί και φέτος τον επίσημο χορηγό μπάλας στο UNI-Tennis. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης ενώ η FILA επίσημος χορηγός τενιστικής ένδυσης. Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους. Για 10η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίχτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του. Και όπως πάντα, το tennisnews.gr που αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία ενίσχυσης του ελληνικού τένις θα είναι και φέτος ο χορηγός επικοινωνίας μας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots