Σχολή Προπονητών Τένις στο Δ.ΙΕΚ Αριδαίας

 
Σχολή Προπονητών Τένις στο Δ.ΙΕΚ Αριδαίας
tennisnews team Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 18:36

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας παρουσίασε τις 7 νέες ειδικότητες του, στις οποίες βρίσκεται και αυτή του προπονητή τένις, με τη συνεργασία του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας, το μεγαλύτερο ΙΕΚ του Νομού Πέλλας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Κεντρική Μακεδονία, οι υποψήφιοι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν και την προπονητική αντισφαίρισης, χάρη στη συνεργασία του ιδρύματος με τον Ο.Α. Αριδαίας και τον πρόεδρο του ομίλου, κ. Πέτρο Τσαρκνιά.

"Οραματιζόμαστε από κοινού με τον Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας κ. Πέτρο Τσαρκνιά, την περαιτέρω αναβάθμιση και υποστήριξη του αθλήματος με την εκπαίδευση νέων προπονητών που θα μπορούν να αναταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις καθοδήγησης των αθλητών του tennis αλλά ακόμη περισσότερο την ανίχνευση ταλέντων που θα διακριθούν στο αγαπημένο μας άθλημα και φυσικά θα ενισχύσουν την τενιστική παρουσία της χώρας στα διεθνή τουρνουά μέσα από τις ατομικές και εθνικές βαθμολογίες", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου από τον Διευθυντή του Δ. ΙΕΚ Αριδαίας, κ. Γεώργιο Α. Γιόρτσο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots