Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masters Γ' Ένωσης (pics)

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Masters Γ' Ένωσης (pics)
tn team Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 23:34

Για άλλη μια φορά η αγωνιστική περίοδος του 2023 κλείνει για την Γ' Ένωση με τον καλύτερο τρόπο.

Ο αγώνες Masters έχουν γίνει ένας πολύ επιτυχημένος θεσμός που μετράει πλέον 12 χρόνια. Στους αγώνες συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης στην κατηγορία τους, την πρώτη μέρα οι αγώνες γίνονται σε ομίλους και την δεύτερη μέρα οι αγώνες κατάταξης. Οι αθλητές/τριες φιλοξενούνται με φροντίδα της Ένωσης και με την υποστήριξη των ανθρώπων των σωματείων της.

Κυρίως όμως οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν τη χαρά για ένα Σαββατοκύριακο να βρεθούν σε ένα ιδιαίτερα φιλικό τενιστικό περιβάλλον, να δώσουν πολλούς ωραίους αγώνες, να γίνουν μια μεγάλη συντροφιά, μια όμορφη παρέα. Οι στιγμές αυτές μένουν αξέχαστες και θα τους συνοδεύουν στη ζωή τους.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας, επιδιαιτητής των αγώνων ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Αδαλόγλου, με βοηθούς επιδιαιτητές τον Κώστα Ζιαμπάκα, Ιγνάτη Σαπτσόγλου και Τάσο Αναστασιάδη. Υπεύθυνοι από την μεριά του ΔΣ της Ένωσης ήταν ο Έφορος Αγωνιστικού Ζήσης Πατσίκας και η Γραμματέας Ντίνα Ζιώγα. Την ιατρική κάλυψη των αγώνων είχε η ιατρός Μαριάνθη Χαβιά και πλέκτες της διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Γκαντσίδης και ο Ευτύχης Τουτουκτσής.

Παράλληλα με τη διοργάνωση έγινε και συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης με την παρουσία του Δ΄ Αντιπροέδρου της ΕΦΟΑ Θανάση Αραιλούδη.

Δώρα στους αθλητές/τριες πρόσφερε η εταιρία ΚΥΑΝΑ και φρούτα η εταιρεία Νέγκα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots