Επιστολή της Γ' Ένωσης στην ΕΦΟΑ για την υλοποίηση απόφασης τοποθέτησης φουσκωτής κατασκευής στη Φλώρινα

 
Επιστολή της Γ' Ένωσης στην ΕΦΟΑ για την υλοποίηση απόφασης τοποθέτησης φουσκωτής κατασκευής στη Φλώρινα
tn team Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 18:04

Η Γ' Ένωση κάνει έκκληση μέσω επιστολής στην ΕΦΟΑ, ώστε να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα στη Φλώρινα, με την παράδοση φουσκωτής κατασκευής.

Όπως αναφέρει η επιστολή που λάβαμε και κοινοποιούμε, η Γ' Ένωση και ο Δήμος Φλώρινας είναι σε ετοιμότητα για την υλοποίηση του έργου της τοποθέτησης φουσκωτής κατασκευής (μπαλόνι) στην πόλη της Φλώρινας, όπου οι αθλητές και αθλήτριες αναγκάζονται να παίζουν σε επικίνδυνες συνθήκες.

Αναλυτικά η επιστολή της Γ' Ένωσης:

Κε Πρόεδρε,

μέλη του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ

Σας παρακαλούμε, μετά και την απόφαση του Διοικητικού σας Συμβουλίου, η οποία λήφθηκε εδώ και πολλούς μήνες, να προχωρήσετε άμεσα στην παράδοση της φουσκωτής κατασκευής (μπαλόνι), μιας και από την πλευρά της Γ Ένωσης όσο και του Δήμου Φλώρινας είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε ετοιμότητα για την υλοποίηση του έργου.

Σας επισυνάπτουμε μερικές φωτογραφίες από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες μας και είναι πραγματικά κρίμα η φουσκωτή κατασκευή να μένει εδώ και μια δεκαετία κάπου αποθηκευμένη και να μην αξιοποιείται. Αναμένουμε λοιπόν τόσο εμείς αλλά ακόμη περισσότερο οι αθλητές και οι προπονητές, επιτέλους έστω και καθυστερημένα, να υλοποιηθεί μια απόφαση του Δ.Σ.

Για το ΔΣ της Γ Ένωσης
ο Πρόεδρος
Τσαρκνιάς Πέτρος

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots