Το Racket Lab μας συστήνεται

 
Racket Lab
Racket Lab
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 11:00

Γνώση και αγάπη για το τένις βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του Racket Lab, ενός νέου καταστήματος στο Κερατσίνι, που έρχεται να εξυπηρετήσει τους αθλητές, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, των Δυτικών προαστίων και όχι μόνο!

 

Λίγα λόγια για εμάς

Ο Αλέξανδρος Βεντούρης, αθλητής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής τένις επί 10ετία και διαιτητής, διευρύνει την ενασχόληση του με το άθλημα, με το πλέξιμο ρακετών. Πλέον, με μία από τις κορυφαίες πλεκτικές μηχανές της αγοράς, HEAD TE-3300, δημιουργείται το Racket Lab, που σκοπό έχει την παροχή σωστού και ποιοτικού πλεξίματος της ρακέτας σας, μίας ευρείας γκάμας πλεγμάτων για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, αλλά και προτάσεις και συμβουλές για κάθε τενιστική σας απορία.

Στο Racket Lab θα βρείτε ακόμη ρακέτες, σακίδια, αξεσουάρ και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα τένις, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Προσφορές γνωριμίας σε όλα τα είδη του καταστήματος και στο πλέξιμο, έως -30%, μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου.Ισχύει και για παραγγελίες/αποστολές, μη διαθέσιμων στο κατάστημα ειδών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, στείλτε μας μήνυμα ή επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα.

Σύντομα και e-shop!


Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 16:00
Σάββατο 10:00 – 17:00
Κυριακή 10 Ιουλίου ανοιχτά: 10:00 – 17:00

Racket Lab

Διεύθυνση: Θησέως 6-8, Κερατσίνι 18757
Τηλ. Επικοινωνίας : 211 750 6670 – 693 453 3110
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook – Instagram: /racketlabgr

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots