High Intensity Tennis Camp στην Foivos Michalopoulos Academy

 
High Intensity Tennis Camp στην Foivos Michalopoulos Academy
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 15:27

Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στο υψηλότερο επίπεδο με τους καταξιωμένους προπονητές Φοίβο Μιχαλόπουλο, Άκη Αμούτζα & την προπονητική ομάδα της Tennis ICON-Academy Foivos Michalopoulos, στο High Intensity Tennis Camp, που θα πραγματοποιηθεί στην Ακαδημία από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 17-21 Αυγούστου 2022

Ημερήσιο πρόγραμμα

- 3 ώρες προπόνηση τένις  και 1 ώρα σετ ημερησίως
- 1 ώρα γυμναστική ημερησίως  στο THE MEDICAL PROJECT
- θεωρητικές διαλέξεις τακτικής

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 350 ευρώ (συμπεριλαμβάνει το μεσημεριανό φαγητό & σνάκ)

Διαδικασία συμμετοχής:

-δήλωση ενδιαφέροντος με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 27-7-2022 (Δηλώνετε το όνομα του αθλητή/-τριας, την ηλικία και τα στοιχεία επικοινωνίας του γονέα)

-μέχρι να ολοκληρωθεί η λίστα συμμετοχών θα μπορείτε να βλέπετε τη λίστα των αθλητών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Αν η λίστα υπερβαίνει τα άτομα που μπορούν να προπονηθούν θα γίνει επιλογή των αθλητών σύμφωνα με την βαθμολογία τους στην πανελλήνια κατάταξη και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

-Στις 28-07-2022 θα ανακοινωθεί η λίστα των αθλητών και ως τις 30-07-2022 θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του 70% του συνολικού ποσού για την κράτηση της θέσης. Το υπόλοιπο ποσό θα κατατεθεί στις 10-8-2022.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορέιτε να επικοινωνήσετε με τον κ.Μιχαλόπουλο στο 6946685861.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots