Μιχαλόπουλος: "Η Μιχαέλα θα βγει πιο δυνατή από αυτό"

 
Μιχαλόπουλος: "Η Μιχαέλα θα βγει πιο δυνατή από αυτό"
tn team Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:03

Ο Φοίβος Μιχαλόπουλος, ο άνθρωπος που είναι δίπλα στη Μιχαέλα Λάκη από τα πρώτα της βήματα στο τένις και τη συνοδεύει σήμερα στα σπουδαιότερα τουρνουά του κόσμου, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Μιχαέλα θα βγει δυνατότερη από αυτή την ήττα στο US Open, καθώς και το παράπονό του προς την πολιτεία.

Η Μιχαέλα Λάκη αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο US Open αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας έως τις "16" καλύτερες στο μονό κοριτσιών, όπου κοίταξε στα μάτια τη Νο.2 στον κόσμο Alex Eala, είχε match point για να την κερδίσει με 2-0 σετ, τελικά όμως λύγισε σε 2,5 ώρες μάχης στα 3 σετ.

Ο προπονητής της και ο άνθρωπος που την είχε στην ακαδημία του, στον Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, από τα πρώτα της βήματα, έκανε μια δημοσίευση, στην οποία αναφέρει πως αυτή η νίκη θα έρθει στο κοντινό μέλλον, γιατί θα κάνει τη Μιχαέλα πιο δυνατή, πιο έξυπνη και πιο πεισματάρα από αυτό, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του προς την πολιτεία και συγκεκριμένα τον Δήμο της Λάρισας.

Η δημοσίευση του Φοίβου Μιχαλόπουλου στο Facebook:

"Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο τένις οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα η Μιχαέλα ήταν πολύ κοντά σε μια τεράστια νίκη... μια νίκη που θα έρθει στο προσεχές μέλλον. Γιατί είμαι σίγουρος ότι απ' αυτό το ματς θα βγει πιο δυνατή, πιο έξυπνη, πιο πεισματάρα, για να φέρει εις πέρας τα όνειρά της, τα όνειρά μας. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Καλαμπάκα, που βρίσκεται δίπλα μας από την πρώτη μέρα, τον Σταύρο Μιχαλοπουλο, που με τις συμβουλές του με βοηθάει στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, τον γυμναστή Βαγγέλη Κολιό, για την καθημερινή δουλειά που κάνει με τη Μιχαέλα, και την οικογένεια της, τον Γιάννη Λάκη, για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια!

Θα ήθελα όμως να εκφράσω και ένα παράπονο. Σαν Λαρισαίος, πάντα είχα το όνειρο να φτάσουμε το τένις στην πόλη μας στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα που σιγά σιγά τα όνειρά μας παίρνουν σάρκα και οστά, θα ήθελα να υπάρχει μια υποτυπώδης βοήθεια από την πολιτεία. Έχουμε φτάσει να παίζουμε σε Grand Slam, να μετακομίζουν τα παιδιά από άλλες πόλεις και χώρες για να προπονηθούν στην ακαδημία μας και ακόμα ο Δήμος Λαρισαίων εθελοτυφλεί και δεν φτιάχνει ένα κομμάτι ασφάλτου 400 μέτρων για να μην μας πνίξει η σκόνη στα γήπεδα. Νομίζω είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για έναν Σύλλογο (Ο.Α. Φοίβο Λάρισας), που έχει εν ενεργεία 3 πρωταθλητές Ελλάδος και άλλα τόσα παιδιά που πρωταγωνιστούν σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και μια παίκτρια που βρίσκεται στις 4 καλύτερες στον κόσμο στην ηλικία της."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots