Προχωράει η Παύλου στη Σερβία, εκτός η Λάκη

 
Προχωράει η Παύλου στη Σερβία, εκτός η Λάκη
tn team Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 - 17:44

Η Δήμητρα Παύλου κέρδισε ένα δύσκολο ματς τριών σετ και θα συνεχίσει στον 2ο γύρο της ITF W35 διοργάνωσης του Kursumlijska Banja στη Σερβία. Δεν συνεχίζει στη 16άδα η Μιχαέλα Λάκη.

Μετά από μια δίωρη μάχη, η Δήμητρα Παύλου επικράτησε της Σέρβας Draginja Vukovic με 6-4, 1-6, 6-2 και προκρίθηκε στη φάση των "16" της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Σερβίας, κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα.

Η Παύλου, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.426 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Τσέχα Michaela Bayerlova, Νο.485 στον κόσμο και πρώην Νο.317.

Η τελευταία κέρδισε στον 1ο γύρο τη Μιχαέλα Λάκη με 6-2, 6-4, κάνοντας ένα πολύ καλό ματς και δείχνοντας ότι πρόκειται για μια πολύ ποιοτική παίκτρια.

Το ματς που δεν έγινε στο μονό, έγινε πάντως στο διπλό χθες, όπου Παύλου και Λάκη αναμετρήθηκαν για τον 1ο γύρο, με την πρώτη να βγαίνει νικήτρια.

Συγκεκριμένα, η Παύλου και η Σέρβα Lola Radivojevic κέρδισαν τις Λάκη και Julia Stamatova με 6-3, 6-3 και πέρασαν στα προημιτελικά του διπλού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots