Προκήρυξη - 1st Clay Tournament Tenea Tennis Country Club

 
Προκήρυξη - 1st Clay Tournament Tenea Tennis Country Club
tn team Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 18:42

To Tenea Tennis Country Club προκηρύσσει το 1st Clay Tournament Tenea Tennis Country Club, το οποίο θα έχει κατηγορίες ανδρών και γυναικών, με κύπελλα και μετάλλια στους νικητές, αναμνηστικές μπλούζες για όλους τους συμμετέχοντες και κλήρωση για πολλά τενιστικά δώρα. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 25 Αυγούστου.

Κατηγορίες: Άνδρες  & Γυναίκες

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 25 Αυγούστου

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ

Δικαίωμα Συμμετοχής: Στην κατηγορία "Άνδρες > 15 ετών", συμμετέχουν όσοι έχουν κλείσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, στην κατηγορία "Γυναίκες > 15 ετών".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!

Κόστος συμμετοχής: 20€

-Σε όλους τους νικητές θα δοθούν κύπελλα & μετάλλια, καθώς και αναμνηστικό μπλουζάκι όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για τεννιστικά δώρα με λαχνό

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

• Όλοι οι αγώνες (και οι τελικοί) θα διεξάγονται σε δυο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 θα παίζεται Match tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/8 ΩΡΑ 17.30

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Από 09.00 κατόπιν συννενόησης των συμμετασχόντων

• Αθλητής ο οποίος θα καθυστερήσει να παρουσιαστεί στο γήπεδο περαν των 15 λεπτών χωρίς να ενημερώσει για τυχόν καθυστέρηση αποκλείεται αυτόματα  και ο αντίπαλος του προκρίνεται στον επόμενο γύρο
• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν κόσμια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων . Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για clay court υποδήματα.
• ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
• Οι μπάλες του αγώνα θα επιστρέφονται στην γραμματεία μετά τη λήξη του κάθε αγώνα από τον νικητή της αναμέτρησης.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του tenea tennis country club στις 25/8 ώρα 20:00 τα ταμπλο των αγώνων θα ανακοινωθούν.

Μετά το τέλος των τελικών θα επακολουθήσει μπουφές bypietris catering.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots