Οι εγγραφές στη Sipitanos Tennis Academy ξεκίνησαν!

 
Sipitanos Tennis Academy
Sipitanos Tennis Academy
tennisnews team Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:46

Μέσα στο πεντάστερο ξενοδοχείο “Νικόπολις”, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, λειτουργεί η ακαδημία Sipitanos Tennis Academy, ένας ολόκληρος κόσμος αφιερωμένος στο τένις και την φιλοσοφία του.

Μέσα σ’ ένα καταπράσινο, γραφικό περιβάλλον, σε έκταση 25 στρεμμάτων, βρίσκονται τα γήπεδα τένις τύπου Har Tru Clay , αποδυτήρια, spa και χώρος στάθμευσης - όλα απαραίτητα για μια ανέμελη, αλλά ενεργητική ξεκούραση στην ύπαιθρο.

Το τένις για τα παιδιά, είναι κάτι περισσότερο από παιχνίδι. Είναι εγγύηση για εξαιρετική σωματική κατάσταση, και μια καινούργια εμπειρία, που θα τα βοηθήσει να ενταχθούν στον απαιτητικό και φιλόδοξο κόσμο αυτού του αθλήματος.

Οι έμπειροι προπονητές της Ακαδημίας, με Head Coach τον Σιπητάνο Βασίλη, προσεγγίζουν το θέμα της εκπαίδευσης στο άθλημα πάντα με ακρίβεια, με προσοχή για το κάθε αθλούμενο ξεχωριστά, και υπολογίζοντας τις ατομικές και ηλικιακές ιδιαιτερότητές του.

Η Sipitanos Tennis Academy προσκαλεί στους κόλπους της παιδιά από 3 ετών και άνω. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε διάφορα ηλικιακά γκρουπ.


Baby Tennis για παιδάκια ηλικίας 3-5 ετών

Εδώ το τένις είναι ακόμη ψυχαγωγία, η οποία επιτρέπει στο παιδί να συνηθίζει στις ρακέτες και τα μπαλάκια. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τα παιδιά ενθαρρύνονται να κινούνται ελεύθερα σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου, και τους επιτρέπεται να φέρνουν μαζί τους και τα παιχνίδια τους.


Mini Tennis Red για παιδιά ηλικίας από 8 ετών και κάτω

Εδώ, τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε μικρά γήπεδα, και χρησιμοποιούνται μικρές ρακέτες και μαλακά μπαλάκια. Τώρα το τένις μετατρέπεται σε χαρούμενο παιχνίδι με αγωνιστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά αποκτούν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν στην πράξη χτυπήματα διαφόρων ειδών.


Mini Tennis Orange για παιδιά ηλικίας από 8-9 ετών

Εδώ βρίσκει κανείς παιδιά έτοιμα να βγουν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας μεγαλύτερες ρακέτες και ταχύτερα μπαλάκια. Σ’ αυτό το επίπεδο, τα αθλητικά καθήκοντα γίνονται πιο πολύπλοκα, τα παιδιά επεξεργάζονται τεχνικές, και αφομοιώνουν διάφορα είδη τακτικών.


Mini Tennis Green για παιδιά ηλικία 9-10 ετών

Σ’ αυτό το επίπεδο, οι μικροί αθλητές είναι ήδη ικανοί να ελέγχουν την διαδικασία της συνεργασίας με τον αντίπαλο, κινούμενοι σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου, και χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες ρακέτες και τα μπαλάκια. Τώρα τα παιδιά μαθαίνουν και αφομοιώνουν πιο προχωρημένες τεχνικές, και λαμβάνουν μέρος σε αγώνες.

Η αρμονία και η ακρίβεια των κινήσεων του τένις, δικαιωματικά μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν την ομορφιά του αθλήματος. Αν λοιπόν σας προσελκύει αυτή η χάρη, η ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων και η δύναμη, αν θέλετε το παιδί σας να είναι υγιές, δυνατό, ανθεκτικό και προσηλωμένο σ’ ένα σκοπό, τότε μην διστάσετε να επισκεφθείτε μαζί του την Ακαδημία Sipitanos Tennis Academy. 

Διεύθυνση: Ασκληπιου 16-18 Πυλαία Θεσσαλονίκης, Τ,Κ 55535, Hotel Nikopolis

Υπεύθυνος Σχολής: Σιπητάνος Βασίλης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6977740154 

www.sipitanos.com

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots