Σχολή Προπονητών Τένις στο Δ.ΙΕΚ Αριδαίας

 
Σχολή Προπονητών Τένις στο Δ.ΙΕΚ Αριδαίας
tn team Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:04

Στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ φέτος θα λειτουργήσει εκτός των άλλων και νέο Τμήμα (Α΄ Εξαμήνου) με ειδικότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, η οποία προσφέρει υψηλότατο ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης. Με υπευθυνότητα σας καλούμε να ενταχθείτε στην εκπαιδευτική οικογένεια του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και να εγγραφείτε στην ειδικότητα αυτή.

Από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12:00 μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 15:00, εγγράφεστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας:
https://diek.it.minedu.gov.gr

Με πολυετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο συνεργατών - εκπαιδευτών το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας έχει διαμορφώσει το εκπαιδευτικό τοπίο στην ευρύτερη περιοχή και στα Επαγγέλματα την τελευταία δεκαετία εισάγοντας καινοτόμα προγράμματα και εξασφαλίζοντας άμεση σύνδεση με την αγορά και τους εργοδότες (Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα).

Η φοίτηση στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ, περιλαμβάνει υποχρεωτική και επιδοτούμενη Πρακτική Άσκηση ενώ διεξάγεται στην μεταμεσημβρινή ζώνη με ώρα έναρξης τις 14:30.

Η Αριδαία είναι μια κωμόπολη που διακρίνεται για την ασφάλειά της, την πληθώρα επιλογών εστίασης και ψυχαγωγίας αλλά και το χαμηλό κόστος ζωής μιας τυπικής ελληνικής μικρής πόλης.

Η πόλη της Αριδαίας διαθέτει υποδομές φιλοξενίας σπουδαστών στην Μαθητική Εστία Αριδαίας καθώς και πρόγραμμα διατροφής – σίτισης, στην οποία δύνανται να διαμένουν και να σιτίζονται σπουδαστές έως 24 ετών (με εισοδηματικά κριτήρια). Επίσης, η περιοχή διαθέτει πολυάριθμες Ξενοδοχειακές μονάδες και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από την πόλη στην περιοχή των Λουτρών Πόζαρ.

Τα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (πάροδος έναντι ΚΤΕΛ) ενώ μέρος των εργαστηριακών μαθημάτων διεξάγεται σε συνεργαζόμενους φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς), και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε ως σπουδαστές του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με τη βεβαιότητα ότι η επιλογή σας θα συνδράμει καταλυτικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη!

Ωράριο Λειτουργίας την Περίοδο των Εγγραφών από 9.00 έως 18.30, κατά τις εργάσιμες μέρες.

Πληροφορίες στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας, στα τηλ: 2384028241 και 2384028242

Διευθυντής Δ. ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ : Γιόρτσος Α. Γεώργιος

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστότοπος : www.iekaridaias.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots