Μία μέρα έμεινε μόνο για την διεξαγωγή του σεμιναρίου! 

 
Μία μέρα έμεινε μόνο για την διεξαγωγή του σεμιναρίου! 
tennisnews team Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 13:23

O Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ) και το ETC/ Evolving tennis coaching… a school for coaches and players, διοργανώνουν το Coaches’ Seminar in Collaboration with Inspire2Coach (I2C), στις εγκαταστάσεις του TFF Tennis Academy στο Hyatt Regency Thessaloniki, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές συνεργαζόμενους με το ETC / προπονητές των συνεργαζόμενων με το ETC Ακαδημιών καθώς και σε προπονητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό…

Η θεματολογία του σεμιναρίου αναφέρεται στην ολιστική προπόνηση παικτών «μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης» 7 έως 11 ετών ( Long term development), Red / Orange / Green / U12 .

Κεντρικός Ομιλητής είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς tutors, Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του Βρετανικού Φορέα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών τένις, Inspire2Coach/ I2C, Mark Tennant (CV).

Συντονιστής, ομιλητής και υπεύθυνος του σεμιναρίου, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ETC και του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ), Μάνος Μουλιανιτάκης (CV).

Επικεφαλής/υπεύθυνος της Οργάνωσης, είναι ο υπεύθυνος του ETC στη Βόρεια Ελλάδα, διευθυντής και προπονητής των αγωνιστικών ομάδων του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ), Οδυσσέας Τριγκίδης (S1- S2-S3) (CV).

Την Οργανωτική Ομάδα απαρτίζουν:
1. Αγάπη Μουλιανιτάκη / Ιδιοκτήτρια, Υπεύθυνη Οικονομικών, Επικοινωνίας, Προβολής και Social Media της ETC (CV).
2. Δημήτρης Βακουφάρης (S1)/ μέλος του ETC και Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ) (CV).
3. Βασιλική Γιακουβάκη (S1- S2)/ μέλος του ETC και προπονήτρια των τμημάτων υποδομών του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ) (CV).
4. Παύλος Ντινόπουλος (S1)/ μέλος του ETC (CV).
5. Σπύρος Καράλης / Διευθυντής TFF Tennis Academy

Κεντρικός Ομιλητής: Mark Tennant / Ιδρυτής του Ιnspire2coach και διεθνής ομιλητής
 
Συντονιστής/ομιλητής/υπεύθυνος Σεμιναρίου: Μάνος Μουλιανιτάκης  / Τεχνικός Διευθυντής του ETC και του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ)

Επικεφαλής/ υπεύθυνος της Οργάνωσης: Οδυσσέας Τριγκίδης (S1- S2 S3)/ υπεύθυνος του ETC στη Βόρεια Ελλάδα, διευθυντής και προπονητής των αγωνιστικών ομάδων του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ)
 
Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 18/ 03 / 2023: 14:00- 20:00
Κυριακή 19/ 03 / 2023: 10:00- 16:30
 
 Επίσημο ξενοδοχείο του σεμιναρίου είναι το HYATT REGENCY THESSALONIKI 13 th  km Thessaloniki-Perea, Thessaloniki, 57001, Greece.
 
STAY TUNED για υλικό live στις σελίδες μας στα social media!
 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots