Τελευταίες μέρες δηλώσεων συμμετοχής για το Tennis Coaches Seminar με τον Mark Tennant!

 
Τελευταίες μέρες δηλώσεων συμμετοχής για το Tennis Coaches Seminar με τον Mark Tennant!
tn team Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 21:02

Τελευταίες μέρες δηλώσεων συμμετοχής για το σεμινάριο προπονητών με το Inspire2Coach (I2C/ Αγγλία), που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του North Point, στην Άνοιξη Αττικής, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Διοργανωτές είναι το ETC / Evolving tennis coaching… a school for coaches and players, σε συνεργασία με το North Point Tennis Club. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές των συνεργαζόμενων με το ETC Ακαδημιών, καθώς και σε προπονητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αναφέρεται σε ασκήσεις και παιχνίδια τένις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προπονητές σε προπονήσεις recreational junior και ενηλίκων παικτών, ενώ το μεγαλύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί με παρουσιάσεις μέσα στο γήπεδο.

Κεντρικός Ομιλητής είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς tutors, Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του Βρετανικού Φορέα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών τένις, Inspire2coachtennis, Tennant Mark

Συντονιστής και υπεύθυνος του σεμιναρίου, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ETC , Μάνος Μουλιανιτάκης.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου εύκολα στέλνοντας μήνυμα στις σελίδες του ETC στα social media ή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 15/10/2023.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, το πρόγραμμα και την απλή διαδικασία δήλωσης της συμμετοχής σας, επισκεφθείτε το site evolvingtenniscoaching.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots