Specific Clinic Practices for Adults…Edition #1

 
Specific Clinic Practices for Adults…Edition #1
Specific Clinic Practices for Adults…Edition #1
tennisnews team Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 - 8:36

Το allcourt και το ETC/ Evolving tennis coaching a school for coaches and players, διοργανώνουν το 1ο Specific Clinic Practices for Adults, στις εγκαταστάσεις του North Point tennis Club, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

Specific Clinic Practices for Adults, είναι προπονήσεις για ενήλικες παίκτες, που σκοπό έχουν να διορθώσουν και να βελτιώσουν συγκεκριμένα προπονητικά αντικείμενα.

Το εξειδικευμένο προπονητικό αντικείμενο για το 1ο Specific Clinic Practices for Adults by allcourt / ETC, είναι η τεχνική για το Flat και το Slice Serve.

Η προπόνηση θα γίνει σε γκρουπ των 4 ατόμων με έναν προπονητή, από την ομάδα του allcourt / ETC, ανά γήπεδο.

Specific Clinic Practices for Adults…Edition #1

Δηλώστε συμμετοχή σε δύο απλά βήματα:

  1. Στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή προσωπικό μήνυμα στο Instagram @allcourt.tennis όπου θα αναφέρεται ότι ενδιαφέρεστε για το CLINIC και το email σας.
  2. Καταθέτετε το ποσό του κόστους συμμετοχής σε έναν από τους 2 τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία CLINIC και το Όνομ/νυμο σας (Όνομα δικαιούχου ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗ ΑΓΑΠΗ)
    Eurobank: GR2602606190000740101264606 / Alphabank: GR4001403460346002310032299
  • Στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί μέσω email η έγκριση συμμετοχής τους, ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσουν για να καταρτιστούν τα groups και η απόδειξη πληρωμής.
  • Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 12/06/2023.

Πληροφορίες
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.evolvingtenniscoaching.gr
Facebook : evolving_tennis_coaching
Instagram:@evolving_tennis_coaching, @allcourt.tennis

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots