ΑΣΑΠΠ & ETC (S2/Stage 2) - Σεμινάριο Προπονητών Τένις (pics)

 
ΑΣΑΠΠ & ETC (S2/Stage 2) - Σεμινάριο Προπονητών Τένις (pics)
tn team Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 21:30

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ) και το ETC/ Evolving tennis coaching… a school for coaches and players, διοργάνωσαν το Coaches’ Seminar in Collaboration with Inspire2Coach (I2C), στις εγκαταστάσεις του TFF Tennis Academy στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το σεμινάριο ανήκει στο 2ο Στάδιο κατηγοριοποίησης προπονητών του ETC (S2/ Stage 2) και συμμετείχαν προπονητές συνεργαζόμενοι με το ETC / προπονητές των συνεργαζόμενων με το ETC Ακαδημιών καθώς και προπονητές και φοιτητές από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Η θεματολογία του σεμιναρίου ήταν η ολιστική προπόνηση παικτών «μακροπρόθεσμης Ανάπτυξης» 7 έως 11 ετών ( Long term development), Red / Orange / Green / U12.

  • Ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του Βρετανικού Φορέα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών τένις, Inspire2Coach/ I2C, , και ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς tutors, Mark Tennant, ήταν ο Κεντρικός Ομιλητής.
  • Συντονιστής, ομιλητής και υπεύθυνος του σεμιναρίου, ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής του ETC και του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ), Μάνος Μουλιανιτάκης.
  • Επικεφαλής/υπεύθυνος της Οργάνωσης, ήταν ο υπεύθυνος του ETC στη Βόρεια Ελλάδα, διευθυντής και προπονητής των αγωνιστικών ομάδων του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ), Οδυσσέας Τριγκίδης (S1- S2-S3).

Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς του σεμιναρίου την εταρεία Head και την παιδική κατασκήνωση Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, τους χορηγους BodyWise Massage Studio, Back-ξες, 2 person psychology (Δημάτη Κωνσταντίνο) και την φωτογράφο Ουρούμη Κωνσταντίνα (studio Υπάτιος) και τον χορηγό επικοινωνίας tennisnews.gr.

Στην απόλυτη επιτυχία του σεμιναρίου συνέβαλλαν και τους ευχαριστούμε δημόσια, τα μέλη της οργανωτικής ομάδας και συγκεκριμένα:

  1. Αγάπη Μουλιανιτάκη / Ιδιοκτήτρια, Υπεύθυνη Οικονομικών, Επικοινωνίας, Προβολής και Social Media της ETC.
  2. Δημήτρης Βακουφάρης (S1)/ μέλος του ETC και Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ).
  3. Βασιλική Γιακουβάκη (S1- S2)/ μέλος του ETC και Προπονήτρια των τμημάτων υποδομών του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ) .
  4. Παύλος Ντινόπουλος (S1)/ Μέλος του ETC.
  5. Σπύρος Καράλης / Διευθυντής TFF Tennis Academy
  6. Θεοδώρα Δημητρού (S1- S2): Μέλος του ETC / Τεχνική Διευθύντρια στην Ακαδημία ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ, ETC's Tutor στο City Unity College, Αθήνα

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σεμινάριο:

Περισσότερες πληροφορίες για την ETC και τον ΑΣΑΠΠ:
Website: www.evolvingtenniscoaching.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook : evolving_tennis_coaching και Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας
Instagram: @evolving_tennis_coaching και @asap_tennis

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots