Ξεκίνησε το 2ο Spring Koropi Tennis Open

 
Ξεκίνησε το 2ο Spring Koropi Tennis Open
tennisnews team Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 14:55

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2ου SPRING KOROPI TENNIS OPEN για παιδιά 7-14 χρονών στις 11 & 12/03 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορωπίου. Οι συμμετοχές από συλλόγους από όλη την Αττική ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με παιδιά που κατέφτασαν πανέτοιμα να αγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα και να δοκιμάσουν τις τενιστικές τους ικανότητες.

Το 2ο SPRING KOROPI TENNIS OPEN συνεχίζεται και το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 & 19/03 με τους αγώνες των κατηγοριών U12 και U14 να ακολουθούν.  Όλοι οι αγώνες διεξάγονται σε 3 γήπεδα, σε σύστημα round robin, στα 4 games no ad.3-3 games, TIE BREAK 5 πόντων.

Η διάρκεια των παιχνιδιών είναι 2 ώρες και αμέσως μετά την  λήξη τους ακολουθεί η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων και κέρασμα στα παιδιά. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους αλλά και από το café του ομίλου.

Ανυπομονούμε να ζήσουμε για ένα ακόμα σαββατοκύριακο συναρπαστικές στιγμές με τους αγώνες παιδιών από όλη την Αττική να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο 2ο SPRING KOROPI TENNIS OPEN.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots