Tecnifibre Koropi Tennis Festival ένα τουρνουά θεσμός!

 
Tecnifibre Koropi Tennis Festival ένα τουρνουά θεσμός!
Tecnifibre Koropi Tennis Festival ένα τουρνουά θεσμός!
tennisnews team Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 - 9:58

Το Tecnifibre Koropi Tennis Festival που διοργανώθηκε και φέτος από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορωπίου, φαίνεται πως έχει γίνει πλέον ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει.

Το κορυφαίο αυτό τενιστικό event που φιλοξενεί νέους αθλητές και αθλήτριες από όλη την Αττική και όχι μόνο, έχει καταφέρει να καθιερωθεί με τους άρτια οργανωμένους αγώνες σε όλα τα επίπεδα, τις χαρακτηριστικές απονομές κυπέλλων, τα κεράσματα, τα κιόσκια  βιβλίων και επαγγελματικής φωτογράφισης των αθλητών και κυρίως τα πολιτιστικά και ψυχαγωγικά event για κάθε ηλικία.

Είδαμε για άλλη μια χρονιά πολλά νέα ταλέντα, παιδιά να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και να αγωνίζονται με πάθος, γονείς να ζούνε την αγωνία του τουρνουά αλλά και κάθε φορά στ τέλος την χαρά της απονομής και της ευγενούς άμιλλας.

Μετά την λήξη των αγώνων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανάγνωση παιδικών βιβλίων από τους ίδιους τους συγγραφείς, να προβληματιστούν για υψηλά νοήματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για την εθελοντική αιμοδοσία, να γελάσουν με την καρδιά τους με το Θέατρο Σκιών ‘Ο Καραγκίοζης Τενίστας΄ αλλά και με το Stand Up Comedy ‘Η ώρα των Τενιστών΄.

 Υπεύθυνοι για την πολιτιστικές και ψυχαγωγικές αυτές δράσεις ήταν οι συγγραφείς Σαμψωνάκη Μαρία, Αγγελή Ζωή, Ματζαρίδη Έλενα, Τασσοπούλου Κωνσταντίνα, Ηλιόπουλος Βαγγέλης, το Θέατρο Σκιών του Σωκράτη Κοτσορέ, ο stand up comedian Μιχάλης Πρέκας, ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Δημοσθένης και το βιβλιοπωλείο ΠΡΟΦΗ.

Το Tecnifibre Koropi Tennis Festival 2023 ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και έκανε τον Μάιο μας λίγο πιο όμορφο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots