Μεγάλη διάκριση για το ελληνικό τένις

 
Μεγάλη διάκριση για το ελληνικό τένις
tn team Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 10:18

Μια πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το ελληνικό τένις διεθνώς, που αναδείχθηκε ως το πιο αναπτυσσόμενο στην Ευρώπη.

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε στη Βαρκελώνη η ετήσια Γενική Συνέλευση της Tennis Europe, της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τένις, στην οποία συμμετείχαν τα 44 κράτη-μέλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, η παγκόσμια ομοσπονδία ITF, ανακοίνωσε τις επίσημες βραβεύσεις, βραβεύοντας και την ΕΦΟΑ, στον τομέα της ανάπτυξης.

Το βραβείο παρέλαβε ο τέως πρόεδρος, νυν γενικός γραμματέας της ΕΦΟΑ και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Σπύρος Ζαννιάς, που παραβρέθηκε στη συνέλευση.

"Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα τον εκπρόσωπο της ITF Vitor Cabral να ανακοινώνει την Ελληνική Ομοσπονδία στην βράβευση, ομολογώ ότι με γέμισε χαρά και πιστεύω ότι εκφράζω την ικανοποίηση ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις. Ένιωσα υπερήφανος όταν η απονομή του βραβείου έγινε από κοινού από τους Προέδρους της ITF, David Haggerty, και της Tennis Europe, Ivo Kaderka", δήλωσε ο Σπύρος Ζαννιάς στο Sportime.

"Το βραβείο ανήκει πρωτίστως στα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ, στους Αθλητές/τριες τους, στους Προπονητές τους και σε όλους τους εκλεγμένους στα όργανα της ΕΦΟΑ. Μια αλυσίδα ανθρώπων δουλεύει αθόρυβα για την ανάπτυξη του Τένις στη χώρα μας, ταυτόχρονα η ΕΦΟΑ απολαμβάνει ιδιαίτερη εκτίμηση του έργου της από τους Διεθνείς Φορείς. Είναι η τέταρτη φορά που στα τελευταία 6 χρόνια βραβεύεται το Ελληνικό Τένις από τους Διεθνείς Φορείς", πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots