Αγώνες επίδειξης για ενίσχυση στον ΟΑ Κορωπίου

 
Αγώνες επίδειξης για ενίσχυση στον ΟΑ Κορωπίου
tn team Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 17:29

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας (1η Πάροδος Κοσμά Νικολού), το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, για την ενίσχυση της Γαλιλαίας και του Στοργικού Γείτονα.

Η Γαλιλαία είναι μια Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, η μοναδική στη χώρα μας που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα ( ALS ) μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης.

Ο Στοργικός Γείτονας είναι μία φιλάνθρωπη δράση της ενορίας Αγίας Παρασκευής Κορωπίου, όπου εθελοντές ενορίτες προσφέρουν αφιλοκερδώς λίγο από τον χρόνο τους , για να κρατήσουν συντροφιά σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα ή είναι είναι ηλικιωμένοι και ζουν μοναχικά ή είναι άνθρωποι που έχουν περιορισμένο προσδόκιμο ζωής.

Θα γίνει παρουσίαση της Γαλιλαίας με τίτλο "13 χρόνια Γαλιλαία" και παρουσίαση του Στοργικού Γείτονα με τίτλo "Μια αγκαλιά, μια γειτονιά".

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης από πρωταθλητές Ελλάδος στο τένις, καθώς και από τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Επίσης θα γίνει και ο Αγιασμός για την νέα μας τενιστική σεζόν.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Αδάμ Κωνσταντίνος και το Δ.Σ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots