Στα προημιτελικά η Παρασκευούδη

 
Αναστασία Παρασκευούδη
Αναστασία Παρασκευούδη
tennisnews team Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 - 14:48

Στην προημιτελική φάση του TC Haskovo ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Αναστασία Παρασκευούδη, που αγωνίστηκε στο Χάσκοβο της γειτονικής Βουλγαρίας αυτή την εβδομάδα. Στον 2ο γύρο της ίδιας διοργάνωσης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Ιωάννα Τσάδαρη και Βασιλεία Γρίβα.

Η Αναστασία Παρασκευούδη πέτυχε δυο νίκες αυτή την εβδομάδα στο TC Haskovo και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Στον 1ο γύρο απέκλεισε τη Βουλγάρα Alexandrina Ilieva με 6-3, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε ακόμα μια παίκτρια από τη Βουλγαρία, τη Liliya Dimova, με 7-5, 6-2. Στα προημιτελικά, η μόλις 13χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε από τη Βουλγάρα Dariya Radulova, No. 4 στο ταμπλό και Νο. 70 στα 14άρια της Tennis Europe, με 4-6, 6-4, 6-1, σε μια πολύ κλειστή αναμέτρηση.

Στον 2ο γύρο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι δύο άλλες Ελληνίδες τενίστριες που αγωνίστηκαν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης του Χάσκοβο. Η Βασιλεία Γρίβα είχε κερδίσει στον 1ο γύρο την Dalia Georgieva με 6-3, 6-1, αλλά στον 2ο γύρο ηττήθηκε από τη Ralitsa Alexandrova, με 6-4, 6-2.

Η Ιωάννα Τσάδαρη κέρδισε στον 1ο γύρο τη Βουλγάρα Elitsa Spasova με 6-2, 6-3, στον 2ο γύρο όμως γνώρισε την ήττα έπειτα από μια μεγάλη μάχη με την Ιταλίδα Francesca Passaglia, No. 7 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3. Και η Τσάδαρη και η Γρίβα, είχαν ξεκινήσει τις προσπάθειές τους από τα προκριματικά.

Η Παρασκευούδη είχε πολύ καλή πορεία και στα διπλά, όπου μαζί με τη Βουλγάρα Anita Ivanova, κέρδισαν τις Valeria Besova και Dalia Georgieva με 6-2, 6-2 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Εκεί ηττήθηκαν από τις Alexandrina Ilieva και Beatris Spasova, me 6-3, 6-3.

Tέλος, στο Χάσκοβο αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Χούμης, ο οποίος πέτυχε δυο νίκες στα προκριματικά. Αρχικά κέρδισε τον Βούλγαρο Iordan Iovtchev με 7-6 (2), 6-2 και στη συνέχεια τον Πορτογάλο David Matias με 6-1, 6-0. Μπήκε στο κυρίως ταμπλό, όπου ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Hristo Valeov, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots