Στις "4" καλύτερες η Αναστασία

 
Στις "4" καλύτερες η Αναστασία
Στις "4" καλύτερες η Αναστασία
tennisnews team Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 - 12:55

Στην ημιτελική φάση του Eminent Podgorica Open ολοκλήρωσε την πολύ καλή της πορεία η Αναστασία Παρασκευούδη, στο Μαυροβούνιο. Η Aναστασία πέτυχε 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στην Ποντγκόριτσα, για τη διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Εξαιρετική παρουσία είχε η Αναστασία Παρασκευούδη στην Ποντγκόριτσα αυτή την εβδομάδα. Η 13χρονη αθλήτρια του Φ.Ο.Α. Νεάπολης (θα γίνει 14 ετών στις 27 Αυγούστου), έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του Eminent Podgorica Open, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της ΕΤΑ.

Στον πρώτο της αγώνα, η Παρασκευούδη επικράτησε της Ρωσίδας Valentina Khalturina με 7-5,6-2. Στη συνέχεια κέρδισε τη Semra Aksu από την Τουρκία με 6-1, 6-1, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε της Σέρβας Andjela Lopicic, Νο. 5 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

Η Αναστασία, η οποία βρισκόταν στο Νο. 4 του ταμπλό, αντιμετώπισε στα ημιτελικά τη Ρωσίδα Polina Shitikova, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 70 στα 14άρια της Tennis Europe, από την οποία ηττήθηκε με 6-4, 6-2.

Η Αναστασία βρίσκεται στο Νο. 149 της κατάταξης U14 της Tennis Europe και αναμένεται να βελτιώσει αρκετά τη θέση της στις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια στα 14άρια της Ευρώπης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots