Δεύτερος ο Τσιτσιπάς στην Αυστρία

 
Δεύτερος ο Τσιτσιπάς στην Αυστρία
Δεύτερος ο Τσιτσιπάς στην Αυστρία
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 - 17:44

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον σημερινό τελικό του Austria F2 Futures από τον Yannick Hanfmann και κατέλαβε τη δεύτερη θέση της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων του Kramsach της Αυστρίας. Αυτός ήταν ο τρίτος διαδοχικός τελικός για τον Τσιτσιπά σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Yannick Hanfmann με 6-4, 6-4, στον σημερινό τελικό του Austria F2 Futures. Ο Γερμανός αθλητής, βρέθηκε σε καλύτερη μέρα από τον ταλαντούχο Έλληνα τενίστα, κάνοντας ένα break νωρίς σε κάθε σετ, έχοντας το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Ο Στέφανος πήρε τη δεύτερη θέση στο χωμάτινο τουρνουά των 10.000 δολαρίων της ITF. Ήταν ο τρίτος του διαδοχικός τελικός σε Futures διοργάνωση και ο 4ος συνολικά στη φετινή σεζόν.

Είχε 14 διαδοχικές νίκες μέχρι τον σημερινό του αγώνα, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος τελικός που χάνει στη φετινή χρονιά. Έχει κερδίσει 3 τίτλους των 10.000 δολαρίων (Italy F6 Futures, Italy F10 Futures και Italy F12 Futures) στο 2016 και συνολικά 4 στην καριέρα του, αφού είχε κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο Cyprus F1 Futures τον περσινό Νοέμβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots