Πρωταθλητές Καρβούνη και Αντωνόπουλος στα Ιωάννινα!

 
Πρωταθλητές Καρβούνη και Αντωνόπουλος στα Ιωάννινα!
Πρωταθλητές Καρβούνη και Αντωνόπουλος στα Ιωάννινα!
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 - 1:44

Η Βάσια Καρβούνη και ο Χρήστος Αντωνόπουλος κέρδισαν τους δύο τίτλους στα μονά του Ioannina Cup, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ελλάδα την πρώτη έκδοση της Grade 5 διοργάνωσης της ITF, που φιλοξενήθηκε στα Ιωάννινα. Οι 3 από τους 4 τίτλους του τουρνουά, κατέληξαν σε ελληνικά χέρια.

Με δύο πολύ μεγάλες νίκες για την Ελλάδα ολοκληρώθηκαν τα δύο ταμπλό των μονών στο νεοσύστατο Ioannina Cup, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία αυτή την εβδομάδα στα Ιωάννινα.

Η Βάσια Καρβούνη, Νο. 1 στο ταμπλό, κέρδισε τη Ρωσίδα Daria Lukyanova με 6-4, 6-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα μονά των κοριτσιών. Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για την 16χρονη Βάσια, που δεν έχασε κανένα σετ και έκανε το double, αφού την Παρασκευή είχε κερδίσει και τον τίτλο στα διπλά των κοριτσιών - με τη Γαλάτεια Μεσοχωρίτη.

Αυτή ήταν και η καλύτερη εβδομάδα σε ολόκληρη την καριέρα της Καρβούνη, αφού κέρδισε για πρώτη φορά τίτλο σε ITF διοργάνωση. Άλλη μια φορά είχε παίξει σε τελικό, πέρσι τέτοια εποχή στην Πρέβεζα και την Grade 5 διοργάνωση, Preveza Cup.

Τον θρίαμβο της Καρβούνη διαδέχτηκε η εξίσου μεγάλη νίκη του Χρήστου Αντωνόπουλου στα μονά των αγοριών. Ο 17χρονος Χρήστος, Νο. 2 στο ταμπλό, απώλεσε επίσης μόλις 5 games στον τελικό, επικρατώντας του Ιταλού Federico Rebecchini, με 6-2, 6-3.

Ένα σετ έχασε σε ολόκληρο το τουρνουά ο Αντωνόπουλος, στην πολύ δύσκολη επικράτησή του στα προημιτελικά, όταν απέκλεισε τον Ρουμάνο Cezar Cretu, με 7-5, 2-6, 7-6 (4).

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος για τον Αντωνόπουλο στα μονά ITF διοργάνωσης, μετά από τους δύο συνεχόμενους τίτλους που κέρδισε το περσινό καλοκαίρι, στα Τίρανα και στην Πρέβεζα.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Ioannina Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots