Πανελλήνιο: Αυτά θα είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών

 
Η Ελένη Μτσεντλίτζε
Η Ελένη Μτσεντλίτζε © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 18:06

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προημιτελική φάση των μονών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, που για μια ακόμα χρονιά διεξάγεται στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών.

Στις γυναίκες, η Δήμητρα Παύλου, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.435 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο, κερδίζοντας σήμερα τη Δήμητρα Γεωργακοπούλου με 6-0, 6-1. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Άρτεμη Ασλανισβίλι, που με τη σειρά της επικράτησε της Στυλιανής Μαρινάκη με 6-0, 6-1.

Η περσινή πρωταθλήτρια, Ελένη Μτσεντλίτζε, κέρδισε την Στυλιανή Ρουσσοπούλου με 6-4, 6-3 και συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου της. Στα ημιτελικά θα αναμετρηθεί με την Ελένη Λαζαρίδου, που απέκλεισε τη Βασιλική Γορανίτη με 6-3, 6-1.

Στους άνδρες μετά από ένα πολύ δυνατό ματς, ο Χρήστος Αντωνόπουλος κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Γιώργου Νουχάκη, κερδίζοντάς τον με 6-1, 2-6, 6-4. Ο Νουχάκης να σημειωθεί ότι είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο.432 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Στέφανο Σακελλαρίδη.

Στα ημιτελικά ο Αντωνόπουλος θα συναντήσει τον Θοδωρή Μητσάκο, που επικράτησε του Βλαντιμίρ Χόλμπαν με 7-6 (2), 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθεί ο περσινός πρωταθλητής, Γιάννης Ξυλάς, με τον Ανδρέα Λοϊζά. Ο Ξυλάς απέκλεισε τον Πάρη Γεμουχίδη με 6-0, 6-1, ενώ ο Λοϊζάς κέρδισε τον Μαρκ Νέις με 6-2, 6-2.

Συνοπτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:

ΑΝΔΡΕΣ
Χρήστος Αντωνόπουλος - Θοδωρής Μητσάκος
Ανδρέας Λοϊζάς - Γιάννης Ξυλάς

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Δήμητρα Παύλου - Άρτεμις Ασλανισβίλι
Ελένη Λαζαρίδου - Ελένη Μτσεντλίτζε

Οι δυο ημιτελικοί των γυναικών θα ξεκινήσουν παράλληλα στις 10:30 το Σάββατο, ενώ οι ημιτελικοί των ανδρών θα ξεκινήσουν στις 12:00, με πρώτο το ματς του Αντωνόπουλου με τον Μητσάκο και στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο το ματς του Λοϊζά με τον Ξυλά. Επίσης αύριο θα γίνουν οι τελικοί των διπλών.

Οι ημιτελικοί των ανδρών και ο τελικός του διπλού ανδρών θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots