Μέχρι τον 3ο γύρο ο Στεργίου

 
Μέχρι τον 3ο γύρο ο Στεργίου
Μέχρι τον 3ο γύρο ο Στεργίου
tennisnews team Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 - 15:07

Ο Γιάννης Στεργίου πέτυχε δύο νίκες στο Serbia F1 Futures των 10.000 δολαρίων και έφτασε μέχρι τον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της χωμάτινης διοργάνωσης της ITF, όπου ηττήθηκε έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι από τον Σέρβο Boris Butulija.

Ο Στεργίου πραγματοποίησε μια πολύ καλή προσπάθεια στο Βελιγράδι της Σερβίας, για το Serbia F1 Futures των 10.000 δολαρίων.

Έφτασε μέχρι τον τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο Boris Butulija με 6-4, 6-4, σε κάτι περισσότερο από δυο ώρες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και ο 21χρονος Έλληνας είχε τις ευκαιρίες του και στα δύο σετ.

Στο πρώτο σετ ήταν μπροστά με 2-0, αλλά o Butulija πήρε τα 4 επόμενα games και προηγήθηκε με 4-2, για να διατηρηθεί μπροστά μέχρι και το τέλος του σετ. Στο 2ο σετ, ο Σέρβος προηγήθηκε με 3-1, αλλά ο Στεργίου ισοφάρισε σε 3-3 και αποδείχτηκε πολύ δυνατός αντίπαλος και σε αυτό το σετ. Ο Butulija έκανε νέο break και κράτησε το σερβίς του στα επόμενα games, για να ολοκληρώσει τη νίκη του σε κάτι περισσότερο από δυο ώρες.

Το Σαββατοκύριακο, ο Στεργίου πέτυχε δύο άνετες νίκες, για τους πρώτους προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων. Στην πρεμιέρα του επιβλήθηκε του Σουηδού Stefan Petrovic με 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο απώλεσε μόνο ένα game από τον Σέρβο Milenko Ducic, τον οποίο κέρδισε με 6-0, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots