Στους "16" ο Τσιτσιπάς συνεχίζουν στα διπλά Αδαλόγλου/Χριστοφή

 
Στους "16" ο Τσιτσιπάς συνεχίζουν στα διπλά Αδαλόγλου/Χριστοφή
Στους "16" ο Τσιτσιπάς συνεχίζουν στα διπλά Αδαλόγλου/Χριστοφή
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 1:41

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε μόνο 5 games από τον Andrea Guerrieri και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Juniors, στο Klosters της Ελβετίας. Στα διπλά των κοριτσιών, η Μάγδα Αδαλόγλου και η Ελένη Χριστοφή προκρίθηκαν στον 3ο γύρο.

Με μια άνετη νίκη συνέχισε την πορεία του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Juniors o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε του Ιταλού Andrea Guerrieri, με 6-1, 6-4.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο τον Πορτογάλο Duarte Vale, No. 15 στο ταμπλό, με φόντο μια θέση για τους προημιτελικούς του χωμάτινου τουρνουά της Grade B1 διοργάνωσης του Κlosters.

Στα διπλά των κοριτσιών, η Μάγδα Αδαλόγλου και η Ελένη Χριστοφή κέρδισαν στο super tie-break τις Σλοβένες Veronika Erjavec και Nika Kozar, με 4-6, 6-2, 10-3. Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες προκρίθηκαν στον 3ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ουγγαρέζες Dalma Galfi και Fanni Stollar, No. 3 στο ταμπλό.

Η Galfi έχει περάσει από το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors και η Stollar στο Νο. 7, ενώ οι δύο Ουγγαρέζες είχαν κατακτήσει το Wimbledon Junior στα διπλά το 2015.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots