2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Αλέξανδρο!

 
2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Αλέξανδρο!
2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Αλέξανδρο!
tennisnews team Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 - 19:16

Ο Αλέξανδρος Ντίντο έχασε μόνο 4 games στον τελικό του LBS-Cup Waiblingen και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Waiblingen της Γερμανίας, κάνοντας το "double" στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe. Αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον Αλέξανδρο, που έφτασε τις 12 διαδοχικές νίκες τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

Η φανταστική εβδομάδα του Αλέξανδρου Ντίντο στο Waiblingen της Γερμανίας, είχε και το αντίστοιχο τέλος. Ο 14χρονος αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας από την Αλβανία, επιβλήθηκε του Ισραηλινού Aaron Cohen με 6-2, 6-2 και κατέκτησε τον τίτλο στο LBS-Cup Waiblingen, τουρνουά της 2ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Ήταν ο 2ος συνεχόμενος τίτλος για τον Ντίντο σε τουρνουά της Tennis Europe, μόλις μια εβδομάδα μετά από την κατάκτηση του Sparkasse Bambini Cup στο Kufstein της Αυστρίας, επίσης τουρνουά της 2ης κατηγορίας U14. Ήταν επίσης ο 3ος τίτλος του σε διεθνές τουρνουά, καθώς είχε κερδίσει και το Kalovelonis Spring Tournament τον Απρίλιο στην Πεύκη.

Σε 6 παρουσίες σε διοργανώσεις της Tennis Europe στο 2016, ο νεαρός αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας έχει 3 τίτλους, έναν τελικό και έναν προημιτελικό. Κέρδισε επίσης και έναν τίτλο στα διπλά, χθες στο Waiblingen, όπου έκανε το double, μετά και την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Ελβετό Dominic Stephan Stricker.

Το πιο αξιοθαύμαστο απ' όλα, είναι πως στις τελευταίες δύο εβδομάδες, δηλαδή σε 14 μέρες, ο Αλέξανδρος έχει πετύχει 12 διαδοχικές νίκες και αρκετές από αυτές είναι απέναντι σε παίκτες που βρίσκονται ψηλότερα από εκείνον στις κατατάξεις της Tennis Europe.

Όλα τα αποτελέσματα του μονού αγοριών 14 στο LBS-Cup Waiblingen

Αυτή τη στιγμή ο Αλέξανδρος βρίσκεται στο Νο. 108 στα U14 της Ευρώπης και στο Νο. 419 στα U16, μετά και από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους όμως στις αγαπημένες του χωμάτινες επιφάνειες αναμένεται να βελτιώσει τις θέσεις του και να μπει για πρώτη φορά στο Top 100 στα 14άρια της Tennis Europe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots