Προελαύνει ο Ζερβός στο Μαυροβούνιο

 
Προελαύνει ο Ζερβός στο Μαυροβούνιο
Προελαύνει ο Ζερβός στο Μαυροβούνιο
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 9:03

Χωρίς να έχει χάσει ακόμα σετ σε 4 αναμετρήσεις, ο Αλέξανδρος Ζερβός προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού, αλλά και στον τελικό του διπλού του Niksic Open, στο Μαυροβούνιο.

Ο Ζερβός ξεκίνησε από το ταμπλό των προκριματικών την προσπάθειά του στο Niksic του Μαυροβουνίου, κερδίζοντας εκεί τον Ρώσο Ivan Tupotin, με 6-0, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό, απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Μαυροβούνιο Vuk Vukicevic με 6-0, 6-1 και στον 2ο γύρο τον Βόσνιο Ahmed Hurtic, με 6-2, 7-5. Στα προημιτελικά, επικράτησε του Μαυροβούνιου Milan Ristov, No. 7 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Σήμερα, ο 15χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Tarik Bajrovic από τη Βοσνία, Νο. 6 στο ταμπλό, με στόχο να μπει στον δεύτερο τελικό του σε τουρνουά της Tennis Europe, μετά από το Telekom Albania Open U16 στα Τίρανα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Στο Niksic βρίσκεται και ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος έκανε έναν καλό αγώνα απέναντι στον Ιταλό Teo Masera, No. 3 στο ταμπλό, αλλά ηττήθηκε με 1-6, 6-1, 6-3.

Στα διπλά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16, οι Ζερβός και Γούτας κέρδισαν τους Ιταλούς Masera και Marco Romano με 6-4, 1-6, 10-5 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσοτυν τους Σέρβους Romeo Hadzimehmedovic και Nikola Zekic, Νο. 1 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots