Καλές εμφανίσεις στα Τίρανα για Ζερβό, Κουσαρίδη

 
Καλές εμφανίσεις στα Τίρανα για Ζερβό, Κουσαρίδη
Καλές εμφανίσεις στα Τίρανα για Ζερβό, Κουσαρίδη
tennisnews team Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:36

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Αχιλλέας Κουσαρίδης και Αλέξανδρος Ζερβός αυτή την εβδομάδα στα Τίρανα, στο διεθνές τουρνουά της ITF για τα 18άρια που φιλοξενήθηκε στο National Sport Park. 

Αμφότεροι οι δυο αθλητές μας έφτασαν μέχρι την προημιτελική φάση της διοργάνωσης της Grade 5 κατηγορίες του ITF Juniors Tour.

Ο Κουσαρίδης ξεκίνησε την προσπάθειά του με νίκη επί του Eldin Huseinovic για τον προκριματικό γύρο. Στη συνέχεια απέκλεισε τον Τούρκο Mahmut Bera Binici, No.8 στο ταμπλό, με 6-3, 2-6, 6-4 στον 1ο γύρο, για να περάσει στη φάση των "16", εκεί όπου κέρδισε τον Κοσοβάρο Fresk Sylhasi με 6-3, 6-1.

Στα προημιτελικά, ο 15χρονος Έλληνας τενίστας έκανε ένα καλό παιχνίδι και κοίταξε στα μάτια το Νο.3 του ταμπλό, τον Ουκρανό Denys Zamaraiev, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 4-6, 6-0, 6-4.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε και η πορεία του Αλέξανδρου Ζερβού, που απέκλεισε τον Βρετανό Alex Michael στον 1ο γύρο, με 6-3, 6-3. Στον 2ο γύρο επέστρεψε από σετ πίσω για να κερδίσει τον Γάλλo Clement Bergantz με 4-6, 6-4, 6-2, πριν ηττηθεί στα προημιτελικά από τον Τούρκο Kerem Ozlale, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4.

Οι δυο Έλληνες παίκτες συμμετείχαν και στο ταμπλό του διπλού, όπου ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Berk Bugarikj και Eldin Huseinovic, No.4 στο ταμπλό, με 7-6 (7), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots