Εντυπωσιάζει το Λονδίνο η Αθηνά

 
Εντυπωσιάζει το Λονδίνο η Αθηνά
Εντυπωσιάζει το Λονδίνο η Αθηνά
tennisnews team Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 6:53

Η Αθηνά Γρηγοριάδου έλαβε μέρος σε ένα τουρνουά της Grade 3 κατηγορίας της LTA στο Λονδίνο και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, για να κατακτήσει την 1η θέση με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Μόνο δυο games έχασε η Αθηνά Γρηγοριάδου, στο Redbridge Christmas LTA Grade 3 Indoor Tournament, που διοργανώνεται από τη βρετανική ομοσπονδία αντισφαίρισης (Lawn Tennis Association), στην κατηγορία των 12 ετών.

Στην πρεμιέρα της, η Αθηνά κέρδισε την Gabriella Srideva με 6-0, 6-0. Στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο της Anvi Karode, που τραυματίστηκε και εγκατέλειψε το παιχνίδι πολύ νωρίς, μετά από ένα ολοκληρωμένο game (1-0 για την Αθηνά).

Στα προημιτελικά, η Ελληνίδα παίκτρια κέρδισε την Eva Jenkins με 6-0, 6-1 και στα ημιτελικά απέκλεισε την κορυφαία του ταμπλό, Robyn Went, με 6-0, 6-0. Στον τελικό η Αθηνά έχασε το δεύτερο game της, κάτι που δεν την εμπόδισε να φτάσει σε μια ακόμα άνετη νίκη, επικρατώντας της Michaela Yeung με 6-0, 6-1.

Η Grade 3 κατηγορία είναι αρκετά υψηλή, καθώς υπάρχουν 3 μικρότερες κατηγορίες, ενώ είναι η σημαντικότερη κατηγορία που μπορούσε να πάρει μέρος η μικρή Αθηνά.

Δεν ήταν το μοναδικό τουρνουά που θα λάβει μέρος η Αθηνά, η οποία θα αγωνιστεί και σε άλλα τουρνουά της LTA, καθώς αυτή την περίοδο κάνει προπονήσεις σε διάφορα τένις κλαμπ του Λονδίνου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots