Στη 2η θέση η Καράνταλη στην Ισπανία

 
Στη 2η θέση η Καράνταλη στην Ισπανία
tn team Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 8:56

Σπουδαία εβδομάδα για την Έλενα Καραντάλη στο Junior τουρνουά Mijas Bowl. H 14χρονη τενίστρια κατέκτησε τη 2η θέση στη G5 διοργάνωση της ITF, μετά πολύ δυνατές εμφανίσεις.

4 εξαιρετικές νίκες μεσολάβησαν μέχρι η Έλενα Καράνταλη να βρεθεί στο τελικό του Ισπανικού χωμάτινου τουρνουά.

Στη πρεμιέρα στον 1ο γύρο κέρδισε την Ισπανίδα Rocio Amoros Navarro, με 7-6 (4), 6-0. Παίκτρια από την Ισπανία ηταν και πάλι αντίπαλος της στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα η Alice Ferlito, την οποία ξεπέρασε με 6-3, 1-6, 6-2.

Στα προημιτελικά, αντιμετώπισε το Νο.3 του ταμπλό, από τη Λιθουανία, Emilija Pranyte, παίρνοντας επίσης μια σπουδαία νίκη, με 6-2, 2-6, 6-4.

Για το ένα εκ των 2 εισιτηρίων του τελικού, πάλεψε με την Ana Martinez Vaquero από την Ισπανία, κερδίζοντας το σε έναν ακόμα αγώνα που πήρε στα 3 σετ, και πιο συγκεκριμένα με το ανατρεπτικό 4-6, 6-4, 6-3.

Στον τελικό η νεαρή αθλήτρια μας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο δε κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο, κατακτώντας όμως τη σημαντική 2η θέση, μετά από την αναμέτρηση με την Τσέχα Νο.1 του ταμπλό Tereza Valentova, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-3.

Η Καράνταλη συμμετείχε και στο ταμπλό των διπλών ως Νο.3, με συμπαίκτρια την Aryna Bartlett από τη Μεγάλη Βρετανία. Τα δυο κορίτσια πέτυχαν 2 νίκες, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, εκεί όπου ηττήθηκαν από τις, Yoana Dudova από τη Βουλγαρία και Emilija Pranyte από τη Λιθουανία με 7-6 (6), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots