Ευρωπαϊκό U14: Με το δεξί Παναγιωτίδου και Αυγέρης - εκτός η Βολονάκη

 
Η ελληνική αποστολή στο Most: Αλέξανδρος Αυγέρης, Ραφαήλ Παγώνης, Λυδία Παναγιωτίδου, Κωνσταντίνα Βολονάκη και Νίκος Αλεξίου (captain)
Η ελληνική αποστολή στο Most: Αλέξανδρος Αυγέρης, Ραφαήλ Παγώνης, Λυδία Παναγιωτίδου, Κωνσταντίνα Βολονάκη και Νίκος Αλεξίου (captain)
tn team Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:03

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου ξεκίνησαν με νίκες τις προσπάθειές τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 14άρια στο Most της Τσεχίας. Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες για το πολύ σημαντικό ραντεβού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα 14άρια, το οποίο φιλοξενείται για μια ακόμα χρονιά στα χωμάτινα γήπεδα του Most στην Τσεχία.

Πολύ καλά τα πήγαν στο ξεκίνημα ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Λυδία Παναγιωτίδου, που αμφότεροι προκρίθηκαν στον 2ο γύρο.

Ο Αυγέρης έκανε μεγάλη ανατροπή και απέκλεισε τον Κροάτη Patrick Voljavec, με 4-6, 6-4, 6-2.

Η Παναγιωτίδου ήταν επιβλητική και έχασε μόνο 2 games από τη Σουηδέζα Nicole Saidizand, την οποία κέρδισε με 6-1, 6-1.

Σήμερα αγωνίστηκε και η Κωνσταντίνα Βολονάκη, η οποία το πάλεψε απέναντι στη Σέρβα Marija Djukic, προηγήθηκε με break στο 2ο σετ, όμως τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 6-2, 6-4.

Στο Most βρίσκεται και ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος έχει bye και θα αγωνιστεί απευθείας στον 2ο γύρο, απέναντι στον Τούρκο Kerem Genc, Νο.22 στην Ευρώπη στα 14άρια, σε μια πολύ δυνατή πρεμιέρα. Να σημειωθεί πως ο Παγώνης βρίσκεται στο Νο.24 της Ευρώπης στα 14άρια.

Δύσκολα ματς θα έχουν και οι άλλοι δυο εκπρόσωποι της χώρας μας που μπήκαν στον 2ο γύρο. Ο Αυγέρης, Νο.58 στην Ευρώπη, θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Lucas Alexandru Milos, Νο.12 στο ταμπλό και Νο.13 στην Ευρώπη, ενώ η Παναγιωτίδου, Νο.37 στην Ευρώπη, θα παίξει με τη Ρουμάνα Maria Valentina Pop, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.5 στην Ευρώπη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots