Απέκλεισε το Νο.5 της Ευρώπης η Παναγιωτίδου

 
Απέκλεισε το Νο.5 της Ευρώπης η Παναγιωτίδου
© tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:56

Η Λυδία Παναγιωτίδου ολοκλήρωσε μια πολύ σπουδαία νίκη με ανατροπή στα σετ απέναντι στο Νο.5 της Ευρώπης, τη Ρουμάνα Maria Valentina Pop.

Η Παναγιωτίδου συνέχισε εξίσου δυνατά με το 2ο σετ και ολοκλήρωσε αυτό που ξεκίνησε χθες, για να κερδίσει την Pop με 4-6, 6-2, 6-1.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ξεκίνησε χθες το απόγευμα, αλλά διακόπηκε λόγω περιορισμένης ορατότητας μετά το 2ο σετ.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης κατάφερε να κάνει ένα εξαιρετικό 2ο σετ και να το κερδίσει με 6-2, ενώ παρά τη διακοπή, συνέχισε το ίδιο δυνατά και σήμερα, δεν έχασε το momentum και ολοκλήρωσε με εμφατικό τρόπο την ανατροπή και τη νίκη της, απέναντι στο Νο.4 του ταμπλό και Νο.5 της Ευρώπης στα 14άρια!

Η Παναγιωτίδου, η οποία βρίσκεται στο Νο.29 της Ευρώπης στα 14άρια, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Most και αργότερα σήμερα θα αντιμετωπίσει την Elizaveta Anikina, που απέκλεισε την Beatriz Angelico με 2-0 σετ. Πρόκειται για μια πολύ καλή παίκτρια που δεν έχει rank επειδή είναι μόλις 12 ετών, αλλά έχει αποδείξει ήδη το πόσο δυνατή είναι.

Και οι τρεις αθλητές μας που αγωνίστηκαν στον 2ο γύρο προκρίθηκαν στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού θυμίζουμε πως χθες νίκησαν και οι Ραφαήλ Παγώνης και Αλέξανδρος Αυγέρης, που θα δώσουν σήμερα μάχες για να μπουν στην καλύτερη 16άδα του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots