Μπήκε 16άδα και η Παναγιωτίδου στο Ευρωπαϊκό!

 
Μπήκε 16άδα και η Παναγιωτίδου στο Ευρωπαϊκό!
© tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:34

Η Λυδία Παναγιωτίδου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της μέσα σε λίγες ώρες και προκρίθηκε στην καλύτερη 16άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Most στην Τσεχία. Eκεί όπου θα βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Αυγέρης.

Η Παναγιωτίδου κέρδισε ξανά την φιναλίστ του IMG Futures Stars, Elizaveta Anikina από την Εσθονία, με 6-2, 6-3, για να προκριθεί στον 4ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 του Most.

H αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.29 στην Ευρώπη, πήρε τη 2η πρόκριση μέσα σε λίγες ώρες, αφού το πρωί είχε κερδίσει τη Ρουμάνα Maria Valentina Pop, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.5 στην Ευρώπη, με 4-6, 6-2, 6-1, σε ένα ματς που διακόπηκε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Θα έχουμε έτσι διπλή εκπροσώπηση στη φάση των "16" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα μονά, όπου νωρίτερα μπήκε και ο Αλέξανδρος Αυγέρης, που κέρδισε τον Βούλγαρο Georgi Georgiev με 6-1, 6-4.

Αύριο η Παναγιωτίδου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Sophie Triquart και ο Αυγέρης τον Ισπανό Izan Banares Lasala (No.5 στο ταμπλό), διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Most της Τσεχίας.

Ο Ραφαήλ Παγώνης ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του στο μονό, γνωρίζοντας την ήττα στον 3ο γύρο από τον Τσέχο Pavel Oliver Dufek (Νο.14 ταμπλό) με 6-4, 6-0, ενώ η Κωνσταντίνα Βολονάκη, η οποία αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, θα ξεκινήσει σήμερα την προσπάθειά της στο consolation ταμπλό, ενάντια στην Ισπανίδα Paula Cortes Medrano. 

Και οι τέσσερις Έλληνες αθλητές που βρίσκονται στο Most θα παίξουν και στο ταμπλό του διπλού, όπου έχουν bye για τον 2ο γύρο κι έτσι θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots