Ευρωπαϊκό U14: Αύριο συνεχίζει τη μάχη η Παναγιωτίδου

 
Ευρωπαϊκό U14: Αύριο συνεχίζει τη μάχη η Παναγιωτίδου
tn team Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:56

Η Λυδία Παναγιωτίδου έκανε μια τρομερή προσπάθεια στο 2ο σετ απέναντι στο Νο.5 της Ευρώπης, Maria Valentina Pop, με αποτέλεσμα να οδηγήσει τη μάχη τους σε 3ο σετ και στην αυριανή ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 του Most.

Η Παναγιωτίδου έχασε το 1ο σετ με 4-6, αλλά επέστρεψε δριμύτερη στο court και έκανε ένα μεγάλο 2ο σετ, το οποίο πήρε με 6-2.

Δυστυχώς σε ένα σημείο που η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης έπαιζε πολύ καλύτερα, η αναμέτρηση έπρεπε να σταματήσει εξαιτίας της προχωρημένης ώρας και της περιορισμένης ορατότητας, συνεπώς θα συνεχιστεί αύριο.

Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τα ελληνικά χρώματα στο Most της Τσεχίας, όπου και διεξάγεται και φέτος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 14άρια.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Ραφαήλ Παγώνης κέρδισε εύκολα τον Τούρκο Kerem Genc, Νο.24 στην Ευρώπη, με 6-1, 6-2, ενώ ο Αλέξανδρος Αυγέρης έκανε πολύ μεγάλο ματς απέναντι στον Ρουμάνο Lucas Alexandru Milos, Νο.12 στο ταμπλό και Νο.13 στην Ευρώπη, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 6-4.

Έτσι, οι δυο Έλληνες που αγωνίζονται στο ταμπλό των αγοριών πέρασαν αμφότεροι στη φάση των "32", όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν ο Παγώνης τον Τσέχο Pavel Oliver Dufek, Νο.14 στο ταμπλό και Νο.21 στην Ευρώπη, και ο Αυγέρης τον Βούλγαρο Georgi Georgiev, Νο.41 στην Ευρώπη.

Στα κορίτσια η χώρα μας εκπροσωπείται από την Παναγιωτίδου, που αύριο θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο πολύ δύσκολο ματς της με την Pop για τη φάση των "64" και αν προκριθεί θα παίξει με μια εκ των Beatriz Angelico και Elizaveta Anikina για τη φάση των "32". Εκπροσωπείται ακόμα και από την Κωνσταντίνα Βολονάκη, που ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τη Σέρβα Marija Djukic με 6-2, 6-3.

Και οι τέσσερις αθλητές μας αναμένεται να παίξουν και στα ταμπλό των διπλών, που θα ξεκινήσουν αύριο. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots