Πρωταθλητές στην Αθήνα Παναγιωτίδου και Αυγέρης

 
Πρωταθλητές στην Αθήνα Παναγιωτίδου και Αυγέρης
tn team Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:38

Η Λυδία Παναγιωτίδου και ο Αλέξανδρος Αυγέρης αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα μονά του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που ολοκληρώθηκε σήμερα στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών.

Η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε στον τελικό των κοριτσιών την Κωνσταντίνα Βολονάκη με 6-3, 6-2 και έκανε το 3ο διαδοχικό της "double" στα Tennis Europe της Ελλάδας, μετά από την Αρχαία Ολυμπία και το Κιλκίς.

Σ' αυτά τα τουρνουά είχε κερδίσει τους τίτλους σε μονά και διπλά, όπως έκανε και στην Αθήνα, αφού χθες κατέκτησε τον τίτλο και στο διπλό μαζί με τη Διόνη Κουκούλη.

Έφτασε τους 10 τίτλους στη σεζόν σε Tennis Europe τουρνουά η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης (4 στο μονό και 6 στο διπλό), η οποία έχει συνολικά 28 τίτλους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, 10 στο μονό και 18 στο διπλό.

Το "double" ολοκλήρωσε και ο Αλέξανδρος Αυγέρης, ο οποίος μετά το διπλό, όπου κέρδισε τον τίτλο μαζί με τον Τζέρι Κουτσογιώργο χθες, κέρδισε και το μονό σήμερα, επικρατώντας στον τελικό του Νο.1 του ταμπλό, Daniil Valter, με 6-3, 4-6, 6-1.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος για τον Αυγέρη σε τουρνουά της Tennis Europe στη σεζόν, 2ος στο μονό μετά το τουρνουά της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ σε όλες τις κατηγορίες μετράει 8 τίτλους σε διοργανώσεις της Tennis Europe (3 στο μονό και 5 στο διπλό).

Τα τελικά αποτελέσματα όλων των ταμπλό του τουρνουά της Αθήνας εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots