Πρωταθλήτριες στην Αθήνα Κουκούλη και Παναγιωτίδου

 
Πρωταθλήτριες στην Αθήνα Κουκούλη και Παναγιωτίδου
tn team Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:41

Η Διόνη Κουκούλη και η Λυδία Παναγιωτίδου κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στον Ο.Α. Αθηνών. Στο μονό, στον τελικό προκρίθηκαν η Παναγιωτίδου και η Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών, η Κουκούλη και η Παναγιωτίδου, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησαν της Αντωνίας Αναστασίας Παπαγαπητού και της Χαράς Ζήνας, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Για την Κουκούλη αυτός ήταν ο 5ος τίτλος στη χρονιά (4 στο διπλό - 1 στο μονό), ενώ συνολικά σε όλες τις κατηγορίες της Tennis Europe ήταν ο 13ος τίτλος της (11 στο διπλό - 2 στο μονό).

Η Παναγιωτίδου πηγαίνει για το 3ο της συνεχόμενο "double", μετά από την Αρχαία Ολυμπία και το Κιλκίς. Ήδη έφτασε τους 9 τίτλους στη χρονιά (6 στο διπλό - 3 στο μονό), καθώς και τους 27 συνολικά στην καριέρα της σε διοργανώσεις της Tennis Europe (18 στο διπλό - 9 στο μονό).

Στον αυριανό τελικό του μονού, η Παναγιωτίδου θα αντιμετωπίσει την Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Σήμερα προκρίθηκε χωρίς αγώνα η Παναγιωτίδου, καθώς η αντίπαλός της, Ελένη Μακαντάση, αποσύρθηκε από το ταμπλό, ενώ η Βολονάκη στον άλλον ημιτελικό επικράτησε της Κουκούλη με 6-1, 6-2.

Παράλληλα σήμερα έγιναν και οι ημιτελικοί του μονού και ο τελικός του διπλού των αγοριών, με τον Αλέξανδρο Αυγέρη να μπαίνει στον τελικό και να κατακτά τον τίτλο στο διπλό μαζί με τον Τζέρι Κουτσογιώργο.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots