Αυγέρης και Κουτσογιώργος τον τίτλο στην Αθήνα

 
Αυγέρης και Κουτσογιώργος τον τίτλο στην Αθήνα
tn team Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:02

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης και ο Τζέρι Κουτσογιώργος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης στα 14άρια της Tennis Europe στον Ο.Α. Αθηνών. Ο Αυγέρης προκρίθηκε και στον τελικό του μονού.

Ο Αυγέρης και ο Κουτσογιώργος, Νο.3 στο ταμπλό του διπλού του Athens Lawn Tennis Cup αυτή την εβδομάδα, επικράτησαν σε έναν πολύ ωραίο τελικό σήμερα των Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνου Λαμπράκη με 6-4, 4-6, 10-6.

Ο Αυγέρης κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο διπλό στο τουρνουά του Ο.Α. Αθηνών, αφού το είχε κερδίσει και πέρσι μαζί με τον Λιθουανό Erikas Maskolaitis.

Στη σεζόν ήταν ο 3ος τίτλος του σε Tennis Europe διοργάνωση (2 διπλό - 1 μονό), στα 14άρια ο 7ος (5 διπλό - 2 μονό), ενώ σε όλες τις κατηγορίες (14άρια και 12άρια) ο 8ος που έχει κερδίσει συνολικά στην καριέρα του (6 διπλό - 2 μονό).

Για τον Κουτσογιώργο ήταν ο 2ος τίτλος σε διοργάνωση της Tennis Europe και 1ος στα 14άρια, αφού είχε κερδίσει το διπλό στο 12άρι της Καλύμνου το 2022. Ήταν επίσης ο 1ος του τελικός σε 14άρι τουρνουά.

Ο Αυγέρης θα διεκδικήσει και τον άλλον τίτλο αύριο, αυτόν του μονού, καθώς πέρασε στον τελικό σημειώνοντας νωρίτερα σήμερα εντυπωσιακή νίκη επί του Ρουμάνου David Cercel, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-1.

Θα αντιμετωπίσει το Νο.1 του ταμπλό αύριο, Daniil Valter, που κέρδισε τον Βρετανό Rocco Bellamy (Νο.6 ταμπλό) με 6-1, 6-4 και συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ - όπως και ο Αυγέρης - στο τουρνουά.

Παράλληλα σήμερα έγιναν και οι αντίστοιχοι αγώνες των κοριτσιών, με τις Διόνη Κουκούλη και Λυδία Παναγιωτίδου να κερδίζουν τον τίτλο στο διπλό και την Παναγιωτίδου με την Κωνσταντίνα Βολονάκη να μπαίνουν στον τελικό του μονού, που θα γίνει αύριο.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots