Νέος τραυματισμός για τη Λένα

 
Νέος τραυματισμός για τη Λένα
Νέος τραυματισμός για τη Λένα
tennisnews team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 - 11:52

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά από τον τραυματισμό της στο γόνατο, που της κόστισε αρκετό χρόνο, η Λένα Δανιηλίδου είχε έναν νέο τραυματισμό στη Βιέννη, μετά από μια άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησής της για το Futures των 10.000 δολαρίων της Αυστρίας.

Μια νέα αναποδιά έμελλε να τύχει στη Λένα Δανιηλίδου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της στη Βιέννη της Αυστρίας. Η 33χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία είχε πολύ καλές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες, συμμετείχε στο χωμάτινο Ladies Future Vienna των 10.000 δολαρίων.

Στον 1ο γύρο αντιμετώπισε την Τσέχα Veronika Vlkovska και στα μέσα του 2ου σετ, ενώ ήταν πίσω με 4-6, 1-3, είχε μια άσχημη πτώση στο court, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον αγκώνα της. Η Ελληνίδα τενίστρια εγκατέλειψε αμέσως, ενώ δε γνωρίζει ακόμα πόσο θα της στοιχίσει ο νέος τραυματισμός της.

"Καλημέρα, ήμουν στη Βιέννη τις τελευταίες δυο μέρες, για να προετοιμαστώ για το τουρνουά. Το σχέδιο ήταν να αγωνιστώ σε 3-4 συνεχόμενα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων και των διπλών. Χθες έπαιξα στον 1ο γύρο του μονού.

Έχω μερικά άσχημα νέα να σας ανακοινώσω. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο 2ο σετ, έπεσα πολύ άσχημα. Δυστυχώς έπρεπε να εγκαταλείψω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Η διάγνωση ήταν κάταγμα στον αριστερό αγκώνα. Είμαι απογοητευμένη. Θα έχω περισσότερες πληροφορίες στις επόμενες δυο μέρες. Οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς!" έγραψε σήμερα το πρωί η Λένα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η Δανιηλίδου είχε δηλώσει συμμετοχή και στα διπλά του αυστριακού Futures, αλλά δε θα αγωνιστεί. Ήταν ζευγάρι με την Ελβετίδα Lisa Sabino, με την οποία πρόσφατα κατέκτησαν τον τίτλο στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην Ίμολα της Ιταλίας. Μοιραζόταν με τη Sabino το Νο. 1 του ταμπλό.

Η μεγάλη ατυχία για τη Λένα είναι πως λιγότερο από ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2015, πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα της και είχε φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά του Duino Aurisina στην Ιταλία, ένας τραυματισμός στο γόνατο την κράτησε εκτός δράσης για 5 σχεδόν μήνες. Δε βρήκε αμέσως τα πατήματά της, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες φάνηκε να είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τη νίκη στην Ίμολα, αλλά και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του μονού στο Schio της Ιταλίας πριν 2 εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots