Δήλωση στήριξης στον Θεόδωρο Γκλαβά από μεγάλα ονόματα του ελληνικού τένις

 
Δήλωση στήριξης στον Θεόδωρο Γκλαβά από μεγάλα ονόματα του ελληνικού τένις
tennisnews team Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 18:08

13 μεγάλα ονόματα, πρώην πρωταθλητές του ελληνικού τένις, υπογράφουν κείμενο στήριξης στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Γκλαβά, για τις εκλογές του νέου προέδρου της ΕΦΟΑ της 27ης Μαρτίου.

Αναλυτικά η δήλωση των αθλητών:

Το ελληνικό τένις βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Σε λίγες μέρες θα κριθεί αν θα ακολουθήσει την πεπατημένη των τελευταίων δεκαετιών ή αν θα επιχειρήσει ένα πραγματικό άλμα μπροστά, αλλάζοντας επίπεδο και δίνοντας ώθηση σε όλους όσους ασχολούνται με αυτό.

Έχοντας περάσει όλα τα χρόνια της ζωής μας στα γήπεδα του τένις γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε αθλητή, σε όλες τις φάσεις της διαδρομής του. Γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεται ο ασκούμενος, ο μικρής ηλικίας αθλητής, το ταλέντο που μπορεί να ξεχωρίσει, όσοι κάνουν  πρωταθλητισμό και θέλουν να διακριθούν εγχώρια και διεθνώς. Γνωρίζουμε τις ανάγκες των σωματείων και των συλλόγων, των βετεράνων και των προπονητών που κρατάνε το άθλημα ζωντανό και θέλουν να έχουν ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από την ομοσπονδία.

Η υποψηφιότητα του Θοδωρή Γκλαβά για την προεδρία της ΕΦΟΑ μπορεί να δώσει στο άθλημα τη νέα δυναμική που χρειάζεται. Με τις πλούσιες εμπειρίες του ως αθλητής σε υψηλό επίπεδο και με τη σημαντική επαγγελματική διαδρομή του, μπορεί να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του αθλήματος και του πέρασμά του σε μια νέα δημιουργική εποχή. Γι’ αυτό και στηρίζουμε την υποψηφιότητά του.

Λένα Δανιηλίδου
Κωσταντίνος Οικονομίδης
Θοδωρής Αγγελίνος
Βασίλης Μαζαράκης
Πάρης Γεμουχίδης
Σόλων Πέππας
Νίκος Ροβάς
Παντελής Μοσχούτης
Χριστίνα Ζαχαριάδου
Γιάννης Βλάχος
Τάσσος Βασιλειάδης
Λευτέρης Αλεξίου
Εύα Ρούσση

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots