Το μήνυμα της Λένας για τους Ολυμπιακούς

 
Το μήνυμα της Λένας για τους Ολυμπιακούς
tn team Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 18:28

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν όλο και περισσότερο και με αυτή την αφορμή, η Λένα Δανιηλίδου, η οποία έχει λάβει μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες, έστειλε το δικό της μήνυμα και τις ευχές της στην ελληνική αποστολή.

"Καλησπέρα σας!

Έρχεται η ώρα για πολλούς αθλητές… να συμμετέχουν σε ένα όνειρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έχω συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρώτη Ολυμπιάδα ήταν στο Σίδνεϊ, μια τεράστια εμπειρία και πολύ ξεχωριστή στιγμή γιατί την ημέρα του πρώτου μου αγώνα, ενηλικιώθηκα, παρουσία του πατέρα μου και του αδερφού μου! Οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν κάτι μαγικό που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια... Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί και μετά από ατελείωτα χρόνια σκληρής δουλειάς έγινε πραγματικότητα!

Να πολεμώ με τόση ένταση και πάθος, να ζω κάθε δευτερόλεπτο μέσα και έξω από το γήπεδο! Να έχω όλους εσάς δίπλα μου! Να μην θέλω να τελειώσει αυτό που ζούσα!

Η εκπροσώπηση της χώρας σου είναι η υψηλότερη τιμή! Οι τρίτοι και τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν στο Πεκίνο. Δεν ήταν τόσο εύκολα εκεί καθώς ερχόμουν μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, δεν ήμουν 100% υγιής, αλλά είχα πάρει τη πρόκριση, οπότε δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να συμμετάσχω!

Όταν είσαι ευγνώμων, ο φόβος εξαφανίζεται και νιώθεις γεμάτος!!!

Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι στους συναθλητές και στην Ολυμπιακή επιτροπή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots