WTA
Θύμα ληστείας η Vesnina - κλάπηκαν 2 μετάλλια

 
Θύμα ληστείας η Vesnina - κλάπηκαν 2 μετάλλια
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:06

Η Elena Vesnina έπεσε θύμα ληστείας, καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και έκλεψαν μεταξύ άλλων και τα δυο ολυμπιακά μετάλλια που έχει κερδίσει.

Η 35χρονη Ρωσίδα τενίστρια, πρώην Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, είχε κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στο μεικτό διπλό στο Τόκιο φέτος, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό στο Ρίο το 2016. Και τα δυο μετάλλια κλάπηκαν, από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια, είχε βγει για φαγητό με τον σύζυγό της, Pavel Tabunstov, όταν οι διαρρήκτες πήδηξαν τον φράκτη και εισέβαλαν στο σπίτι μέρα μεσημέρι.

"Λείψαμε μόνο λίγες ώρες. Τα μετάλλια ήταν σε μια αθλητική τσάντα, όχι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Δεν τα είχα στο χρηματοκιβώτιο, γιατί ήθελα να τα δείξω στα παιδιά στον σύλλογο. Οι ληστές άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο και παρόλα αυτά δεν δούλεψε ο συναγερμός. Όταν επιστρέψαμε καταλάβαμε ότι κλάπηκαν τα δυο μετάλλια", είπε η Vesnina, η οποία εξήγησε πως ελπίζει να βρεθούν τα μετάλλια, καθώς έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

"Θέλω να δείξω στην κόρη μου τι μπορεί να κάνει η μαμά της. Ξέρετε, δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να παίζω ξανά τένις. Δεν επιστρέφω απλά επειδή πρέπει να το κάνω. Έχω κάνει τις επιλογές μου και δε βιάζομαι, όλα έρχονται φυσιολογικά. Απολαμβάνω να παίζω τένις. Το τένις δεν τελείωσε ποτέ για μένα. Είναι μέρος της ζωής μου και πάντα θα είναι. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα", πρόσθεσε η Ρωσίδα, που έφτασε μέχρι το Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης στα μονά και ήταν ημιφιναλίστ το 2016 στο Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots