Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της Κυριακής
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 - 22:15

Ολοκληρώνεται αύριο το τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τα τρια εναπομείναντα παιχνίδια χρυσών μεταλλίων, από τα οποία βεβαίως ξεχωρίζει αυτό του μονού ανδρών, ανάμεσα στον Alexander Zverev και στον Karen Khachanov.

Το πρόγραμμα για την 9η και τελευταία ημέρα του Ολυμπιακού τουρνουά θα αρχίσει στις 09:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, με τον τελικό του διπλού γυναικών, στον οποίο οι Barbora Krejcikova και Katerina Siniakova της Τσεχίας θα αντιμετωπίσουν τις Belinda Bencic και Viktorija Golubic της Ελβετίας. Η Bencic θα διεκδικήσει το 2ο της χρυσό γι' αυτούς τους Αγώνες, αφού σήμερα αναδείχθηκε νικήτρια στο μονό γυναικών.

Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα ο τελικός του μονού ανδρών, στον οποίο ο Alexander Zverev θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov. Θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας, με τον Zverev να έχει τον τίτλο του φαβορί, όχι όμως του αδιαφιλονίκητου φαβορί. Οι δυο παίκτες θα διεκδικήσουν το χρυσό παίζοντας αμφότεροι για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ σε 4 προηγούμενες συναντήσεις μετρούν από 2 νίκες, με τον Ρώσο μάλιστα να έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες χωρίς να χάσει σετ, στο Masters του Παρισιού το 2018 και στο Rogers Cup το 2019.

Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά, που θα διαδεχθεί τον τελικό του μονού ανδρών, οι Elena Vesnina και Aslan Karatsev θα αντιμετωπίσουν την Anastasia Pavlyuchenkova και τον Andrey Rublev, για έναν ρωσικό τελικό στο μικτό διπλό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (01/08):

Centre Court:
09:00 Krejcikova/Siniakova v. Bencic/Golubic
11:00 Alexander Zverev v. Karen Khachanov
13:00 Vesnina/Karatsev v. Pavlyuchenkova/Rublev

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots