ATP
Νέα ανατροπή και 4άδα ο Zverev (vids)

 
Νέα ανατροπή και 4άδα ο Zverev (vids)
© TERRA WORTMANN OPEN/Mathias Schulz
tn team Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 17:40

Για δεύτερη φορά στο τουρνουά του Χάλε ο Alexander Zverev έμεινε πίσω με σετ, βρήκε όμως τρόπο να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Terra Wortmann Open.

O Zverev κέρδισε τον Arthur Fils με 6-7 (5), 6-3, 6-4 μετά από ένα δύσκολο ματς, για να πάρει το εισιτήριο για την τελική 4άδα του Χάλε.

Ο 27χρονος Γερμανός, Νο.2 στο ταμπλό, κυνήγησε για 2η φορά στο τουρνουά το σκορ, αφού και στην πρεμιέρα του είχε χάσει το 1ο σετ από τον Oscar Otte, καταφέρνοντας και πάλι να πανηγυρίσει την πρόκριση στο τέλος, με υπομονή στο παιχνίδι του.

Δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς του σε ολόκληρο το ματς ο Zverev, ενώ στο 2ο και το 3ο σετ δεν απειλήθηκε καν με break point. Μετά από 2 χαμένες ευκαιρίες στο 4ο game, έκανε τελικά το 1ο break της αναμέτρησης στο 6ο game και προηγήθηκε με 4-2.

Έκανε το μοναδικό break και του 3ου σετ, στο 7ο game για το υπέρ του 4-3, φροντίζοντας να διατηρήσει τον έλεγχο μετά απ' αυτό και να ολοκληρώσει την ανατροπή σε 2 ώρες και 30 λεπτά παιχνιδιού, έχοντας και 2 χαμένα match points στο 9ο game για το double break.

Ο Zverev, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο Χάλε το 2016 και το 2017, θα διεκδικήσει την επιστροφή του στον τελικό μετά από 7 χρόνια, αντιμετωπίζοντας τον Hubert Hurkacz. O Πολωνός κέρδισε νωρίτερα τον Marcos Giron με 7-6 (5), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots