ATP
O Giron έβγαλε εκτός τον Berrettini (vid)

 
O Giron έβγαλε εκτός τον Berrettini (vid)
© TERRA WORTMANN OPEN
tn team Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 19:16

Ο Marcos Giron επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε τον Matteo Berrettini στο Χάλε.

Ο Αμερικανός έκανε μεγάλο ματς και επιβλήθηκε του φιναλίστ του Wimbledon του 2021 με 3-6, 6-4, 6-3, για να τον αφήσει εκτός προημιτελικών στο Terra Wortmann Open του Χάλε.

Ο Berrettini ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε με 3-0 στο 1ο σετ, όμως η συνέχεια άνηκε στον Giron, που δεν έχασε άλλη φορά το σερβίς του στο παιχνίδι. Στο 2ο σετ πίεσε στο τέλος και αφού έσβησε 2 game points για το 5-5, έκανε το break στη 2η ευκαιρία του και το πήρε με 6-4.

O Berrettini είχε την ευκαιρία του να ανοίξει και το 3ο σετ, όπως είχε κάνει στο 1ο, με ένα break, όμως ο Giron αυτή τη φορά επέστρεψε από το 15-40 και κράτησε το σερβίς του στο 1ο game. Δεν απειλήθηκε ξανά μετά απ' αυτό και έκανε το μοναδικό break του σετ στο 6ο game, για να περάσει μπροστά με 4-2.

Στα προημιτελικά του Χάλε ο Giron θα αντιμετωπίσει τον Hubert Hurkacz, που απέκλεισε τον qualifier James Duckworth με 7-6 (3), 6-4.

Ο νικητής αυτού του αγώνα, θα παίξει με το νικητή του αγώνα του Alexander Zverev με τον Arthur Fils, που επίσης προκρίθηκαν χθες στα προημιτελικά. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots