Πίσω στις νίκες η Γραμματικοπούλου

 
Πίσω στις νίκες η Γραμματικοπούλου
Πίσω στις νίκες η Γραμματικοπούλου
tennisnews team Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 - 16:10

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επέστρεψε στις νίκες και προκρίθηκε στη φάση των "16" του τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Chiswick της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Γραμματικοπούλου επικράτησε της Ali Collins με 6-1, 2-6, 6-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες, για να εξασφαλίσει μια θέση στον 2ο γύρο του GB Pro-Series Chiswick των 25.000 δολαρίων.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε με 6-1, 2-1, αλλά η Collins αντεπιτέθηκε στη συνέχεια και κέρδισε 5 games στη σειρά, για να στείλει τον αγώνα σε 3ο σετ. Εκεί η Βαλεντίνη δεν απειλήθηκε καθόλου, κερδίζοντας 6 διαδοχικά games για να ολοκληρώσει τη νίκη της με bagel, έπειτα από 1 ώρα και 40 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει είτε τη Γιαπωνέζα Yuriko Lily Miyazaki, είτε τη Βρετανίδα Aleksandra Pitak.

Στο ίδιο τουρνουά, στο προκριματικό ταμπλό των ανδρών, αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Στον πρώτο του αγώνα ο Αλέξανδρος επιβλήθηκε του Σέρβου Petar Pjevcevic με 6-4, 6-4 και στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Γερμανό Hendrik Jebens, με 6-4, 3-6, 10-8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots