Στα ημιτελικά του διπλού η Βαλεντίνη

 
Στα ημιτελικά του διπλού η Βαλεντίνη
Στα ημιτελικά του διπλού η Βαλεντίνη
tennisnews team Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 1:04

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Ζάγκρεμπ, ωστόσο θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Κροατίας καθώς συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στο διπλό.

Η Βαλεντίνη διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση για τα προημιτελικά στο μονό του Zagreb Ladies Open των 25.000 δολαρίων, αλλά μετά από 2 ώρες και 12 λεπτά μάχης "λύγισε" από τη Ρουμάνα Andreea Amalia Rosca, με 7-5, 1-6, 6-3.

Παρά το γεγονός πως επέστρεψε από το 1-5 στο 1ο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να το κερδίσει και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της. Στο 2ο σετ άλλαξε τα δεδομένα παίζοντας πολύ καλό τένις, στο αποφασιστικό τένις όμως έμεινε νωρίς πίσω με break και δεν κατάφερε να επανέλθει.

Θα παραμείνει ωστόσο στο Ζάγκρεμπ, καθώς έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου μαζί με τη Μεξικανή Ana Sofia Sanchez Palau είναι στο Νο.2 του ταμπλό και απέχουν 2 νίκες από τον τίτλο.

Χθες κέρδισαν τις Κροάτισσες Iva Primorac και Antonia Ruzic με 2-6, 6-1, 11-9, μετά από ένα πολύ αμφίρροπο super tie-break, για να μπουν στην ημιτελική φάση. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Oana Gavrila και Rosca, σε μια ευκαιρία για ρεβάνς για τη Βαλεντίνη και με φόντο φυσικά μια θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots